3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU LJUBAV za vrijeme Merkurovog Sekstila Jupitera od 18. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU LJUBAV za vrijeme Merkurovog Sekstila Jupitera od 18. decembra 2021.

17 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Sama ideja ‘prave ljubavi’ vama zvuči kao jedna od najvećih šala stoljeća. Prava ljubav, koga oni zezaju? Nikada niste vjerovali u pravu ljubav, pa kad ona udari, bit ćete oboreni s nogu, a trebala bi udariti oko 18. prosinca, za vrijeme Merkurovog sekstilnog Jupitera.

Kako će se to dogoditi je ovako: planirat ćete malo vremena za samoću i završit ćete zaljubljeni. Zato znate da je to dobra stvar… Jer ne samo da niste očekivali da će vam se to dogoditi — ikada, već zato što će se osjećati tako novo i osnažujuće, kao da nikada prije niste poznavali ovaj osjećaj. A sada sve što želite je više, više, više. To se može dogoditi u bilo kojoj dobi ili stupnju ljudskog razvoja, ali tijekom Merkurovog sekstilnog Jupitera, to će se dogoditi vama, Vagi.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Volite o sebi misliti kao o ‘sigurnom’, onom kojem ne treba druga osoba u ovom životu da im se pridruži. Ne treba vam osoba koja će vas upotpuniti i na neki način se ponosite ovom vrstom redovničke neovisnosti.

A onda se dogodi život, i baš kao što ste mislili da ste totalni solo čin, u šetnjama ljubav tvog života i dečko, oh, padaš li kao kuća od karata kad ih vidiš.

Kao da odjednom vidite svjetlo i kažete: “Hej, ova ljubavna stvar nije tako loša, zar ne?” Simpatičan si, što si očekivao? Za cijeli život biti ignoriran. Merkurov sekstil Jupiter će vas staviti na pravo mjesto u pravo vrijeme, a ovo putovanje će završiti tako što ćete pronaći svoju pravu ljubav i biti vrlo iznenađeni koliko je zaista ukusno biti zaljubljen.

Stranice: 1 2