3 horoskopska znaka čije SRCE VIŠE NEĆE BITI SLOMLJENO tijekom Sunčevog Kvadrata Neptuna od 19. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čije SRCE VIŠE NEĆE BITI SLOMLJENO tijekom Sunčevog Kvadrata Neptuna od 19. decembra 2021.

17 prosinca, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što će danas biti očito je vaša reakcija na gotovo sve. Skočit si, na rubu; danas ne vjerujete ničemu i zbog toga se osjećate nesigurno. Kad počneš tonuti u mrak, tješiš se bijedom prošlosti; slomljenost srca i laži te zabavljaju, koliko god to izgledalo turobno.

Pretvorili ste svoju bol u svog prijatelja, a u dane poput današnjeg, kada Sunčev kvadrat Neptun utječe na vašu kartu, možete se pretvoriti u pravog mučenika… kakvog svi prevrću očima.

Danas ćeš biti u obrani, spreman braniti svoju bol, kao da ti je ta bol ikada zadala išta osim tuge. Tvoja je bol povezana s prošlom ljubavlju, a ta ‘ljubav’ ne želi imati nikakve veze s tobom. Vi to znate, oni to znaju, pa zašto se onda truditi pretvarati ih u takvu slavnu osobu u svom svakodnevnom životu?

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Danas je dan kada sebi tvrdite: “Rekao sam ti.” Da, lekcija je konačno stigla i kada je prepoznate, sjetit ćete se kako ste oduvijek znali da dolazi ovaj dan. A to se, naravno, odnosi na vašu sposobnost da oslobodite slomljenost srca koja je dominirala vašim životom.

Toliko toga osoba može podnijeti, a tijekom Sunčevog kvadrata Neptuna, ako ste za iscjeljenje, tada ćete izliječiti. A to je upravo ono što vam treba jer Ribe ste zabušavali kada je ljubav prema sebi u pitanju.

Ovo je dan kada dobro iskoristite tu ljubav prema sebi, a kada se jednom vrati, to će biti dar koji će nastaviti davati. Vjerujte u ideju da ste predodređeni za sreću, bez boli i pogoršanja slomljenog srca koje biste mogli otpustiti. Jači ste od ovoga – i znate to.

Stranice: 1 2