LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

16 prosinca, 2021 0 By Admin 2

VAGA

Dobar dan očekuje i vas i vašeg partnera pa ga iskoristite na najbolji način. Pokušajte zajedno provesti cijeli dan i pretvorite ga u romantičnu bajku. Dugo to niste činili, vrijeme je da ponovo pokušate.

 

 

ŠKORPIJA

Koliko god se trudili krenuti dalje, duhovi prošlosti vas sputavaju u tome. Teško se riješiti loših misli, morat ćete dati cijelog sebe i uložiti puno volje u to. Danas pokušajte dan provesti negdje u društvu sa puno ljudi, ne biste vjerovali koliko vam to može pomoći.

 

 

STRIJELAC

Vaš današnji zadatak bit će pronaći kompromis sa svojim partnerom, koliko god to pokušavate izbjeći. Shvatite da ste oboje jednako vrijedni i da jedno drugog morate u potpunosti uvažavati. Pokažite dobru volju i popustite, vidjet ćete kakav će to efekt izazvati kod partnera, jako ćete se iznenaditi.

 

 

JARAC

Svjesni ste koliko su veliki osjećaji ljubavi prema vama od osobe koja je nedavno ušla u vaš život. Međutim, vi takve osjećaje prema toj osobi ne gajite, štoviše, vi apsolutno ništa ne osjećate prema toj osobi. Vi sebe ne možete natjerati da volite nekoga, naravno, ali bi bilo pošteno da već danas kažete toj osobi kako stvari stoje.

 

 

VODOLIJA

Vaša nedavna laž prema vašem partneru danas će izaći na vidjelo. Vama preostaje samo da molite za oprost, ako želite spasiti vašu vezu. Morat ćete biti veoma uvjerljivi u tome, inaće vam spasa nema.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kada nešto naumite, od toga ne odustajete. Previše ste vremena potrošili iskazujući svoju ljubav osobi koja ne razmišlja isto. Danas ćete se u to uvjeriti i taj čin će vas natjerati da ipak odustanete od osvajanja srca osobe koja vas nikad neće voljeti.

Stranice: 1 2