3 horoskopska znaka koji će NAUČITI KAKO VOLJETI SEBE tijekom četvrtine Mjeseca u Ribama, od 16. decembra

3 horoskopska znaka koji će NAUČITI KAKO VOLJETI SEBE tijekom četvrtine Mjeseca u Ribama, od 16. decembra

15 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

U prošlosti ste pokušavali voljeti sebe, ali bezuspješno. Doduše, vi igrate tu ulogu i možda ste se neko vrijeme čak i zavarali, ali na kraju vam se dogodi ta ‘stvar’, gdje odjednom vidite sebe kao čudovište, osobu koja se ne voli.

To se možda razvilo u djetinjstvu, ali još uvijek je snažno u vama, a ovakva mržnja prema sebi (da, to je ono što je) mora se zaustaviti prije nego vam uništi život. Četvrtina Mjeseca u Ribama može vam pomoći, posebno vama, Raku. Mjesečeva energija radi za vas – nemojte je isključivati.

Morate otpustiti tu ideju da niste vrijedni ljubavi. Imate strašnu naviku dopustiti da vlastito mišljenje o sebi nagriza tuđe dobro mišljenje o vama. Drugim riječima, uništite vlastitu zabavu. Evo korisnog savjeta: lažirajte dok ne uspijete. To je stvarno. Pretvarajte se da volite sebe i gledajte što se događa s vremenom: počinjete stvarno voljeti sebe.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Znaš da si dobra osoba. Znate da ste od pomoći, marljivi radnik, odana osoba i pouzdan prijatelj. Vi ste voljeni i dajete ljubav, sve vam to dolazi vrlo lako. Ali tu nedostaje jedna sitnica: ne voliš sebe.

Naravno, potajno se ponašaš i svakoga možeš uvjeriti da si sve skupio, ali istina je da si živčana olupina i bojiš se biti osuđena.

Dobro, dobrodošli na svijet, jer svi smo stalno suđeni. Ovdje je ključ uzdignuti se iznad prosuđivanja vjerujući u sebe kako se ne bi mogao čuti ničiji osuđujući glas nad vašim vlastitim uvjerenjem.

Četvrt Mjeseca u Ribama je tu za vas, Jarac. Dotaknite se tog zadnjeg dijela gdje trebate naučiti kako voljeti sebe i ispraviti se od toga. Zaslužujete najsretniji život, a ljubav prema sebi je ulaznica, upravo tu.

Stranice: 1 2