3 horoskopska znaka koji će se RAZOČARATI u LJUBAV kao nikad prije tijekom Marsovog trga Jupitera od 12. decembra

3 horoskopska znaka koji će se RAZOČARATI u LJUBAV kao nikad prije tijekom Marsovog trga Jupitera od 12. decembra

11 prosinca, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kad odlučiš da je gotovo, gotovo je. A to znači da emocionalno zatvarate svog ljubavnika/partnera/supružnika.

Ne osjećate se kao da tražite previše, iako više ne unosite ništa vrijedno u vezu. Cijeli teret predstojećeg prekida je na vašem partneru, vi ne preuzimate nikakvu odgovornost.

Jako vam je teško prihvatiti da ste u dugoj vezi s nekim tko vas više uopće ne zanima i to vas plaši.

Marsov trg Jupiter ne dopušta vam da se opustite. Zapravo, tijekom cijelog ovog tranzita bit ćete na rubu, čekajući trenutak u kojem će vam sve eksplodirati u oba lica.
Bit ćete zločesti, nerazumni i okrutni prema svom partneru sljedećih nekoliko dana. A u srcu ćete vjerovati da ne samo da zaslužuju vaš bijes, već i da su ga sami stvorili.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ljubav je ovo veliko, hrabro, fantastično iskustvo za vas, sve dok oboje imate kontrolu, a iskustvo je rezervirano samo za fantaziju.

Previše ste razočarani u ljudsku rasu da biste mnogo očekivali od drugog ljudskog bića, a zaljubljivanje u jedno je uvijek donosilo bol i lažnu nadu.

Oh, kako bi bilo divno kada bi stvarni život mogao biti nešto poput onoga što se događa u tvojim mislima, nažalost, nije tako, pa čak i kada bi mogao rekreirati svoje fantazije s drugom osobom koja voli, na kraju biste vidjeli taj pad i izgorjeli , isto.

Marsov trg Jupiter vas ljuti i zasiti. Igrat ćete ulogu koliko god budete morali, da preživite, ali cijela ova ‘zaljubljena’, ‘ljubavna veza’, ‘ljubav mog života’ nešto je što ste pročitali kao vrhunac BS.

Stranice: 1 2