DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Decembar: Jedan znak će se financijski osigurati, a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Decembar: Jedan znak će se financijski osigurati, a jednom dolazi vijest od bivše ljubavi…

19 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop:  Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju tek nakon ekstravagancije. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će vam svakako biti drago. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale značajnije.

 

 

BIK

Dnevni horoskop:  Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Dugo ste bili impulzivni u donošenju odluka. Ali danas ćete shvatiti važnost planiranja i pažljivog pristupa. Od sada će vaš pristup svemu biti dobro zacrtan i organiziran pristup. Nikad nije kasno za početak planiranja. Uz planiranje, također ćete vidjeti da nosite ispravno izvršenje planova.

 

 

RAK

Dnevni horoskop:   Danas ćete volontirati za održavanje skladnog okruženja i kod kuće i na radnom mjestu. Bit će to uzbudljivo iskustvo i pojačat će vašu motivaciju da radite za mir. Međutim, nikome ne otkrivajte privatne podatke i budite spremni probaviti gorku istinu u slučaju da je morate naučiti!

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Danas ćete se osjećati vrlo kreativno. Cijenite sve lijepo i želite stvoriti nešto lijepo. Dan je posebno povoljan za umjetnike. Međutim, potrebno je dovršiti projekte koje započnete danas. Možete se iznenada početi osjećati ispuhano  uobičajena pojava nakon navale kreativnosti i može vas ostaviti depresivno i šuplje bez razloga.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može donijeti radikalnu promjenu u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo je vrijeme prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

VAGA

Puni ste energije i imate vedar pogled. Stvari koje su se činile tmurnim posljednjih nekoliko dana ne izgledaju tako beznadne. Snaga i vitalnost u vašem stavu pomoći će vam da se nosite sa situacijom. Dan je također povoljan da snažno izrazite svoje stavove, mišljenja i želje. Idite za onim što uistinu želite i vjerojatno ćete postići svoje ciljeve.

 

 

ŠKORPIJA

Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.

 

 

STRIJELAC

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

 

JARAC

Ako štedite za pravu priliku, danas bi mogao biti pravi dan. Danas očekujte dobre vijesti koje će vam sigurno izmamiti osmijeh na usne i suze na očima. Predviđa se da ćete danas biti okruženi prijateljima i obitelji. Veselo vrijeme je iza ugla. Ipak, ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete ispitati promjene u svom načinu života koje bi mogle uspostaviti ravnotežu između vašeg posla i zdravlja. Možete poslati e-mail nekom od svojih bliskih prijatelja s pitanjem o rješenju za isto. Ove će vam promjene učiniti ugodnijim. Možete se povezati s pravim ljudima i oni će vam dopustiti da odredite svrhu raznih ciljeva.

 

 

RIBE

Danas ste impulzivno raspoloženi. Skloni ste žuriti s projektima bez razmišljanja i to može stvoriti nepotrebne probleme i na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati ujednačenost, iako se sada može činiti da je to preteško. Zajedno će se pojaviti nekoliko prilika i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.