DNEVNI HOROSKOP ZA 19. Decembar: Ovaj dan Ovnu donosi sreću, Vagi zabrinutost, a OVOM znaku nešto neočekivano…

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. Decembar: Ovaj dan Ovnu donosi sreću, Vagi zabrinutost, a OVOM znaku nešto neočekivano…

18 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas je važan dan za vas jer možete uspostaviti kontakte s nekim tko živi u drugom gradu ili u inozemstvu. Kontakt će vam pomoći u karijeri. Provjerite svoj poštanski sandučić jer biste mogli primiti važnu poštu u vezi prilike. Prijatelji koji žive u inozemstvu mogu vas pozvati da radite s njima. Bijela je danas sretna boja za vas.

 

 

BIK

Dnevni horoskop:  Danas ćete dovršiti profitabilnu transakciju, osobito onu koja uključuje nekretninu. Pozitivno razmišljanje je vaša prava snaga i morate se poigrati s tim. Ovu osobinu će potaknuti netko vama blizak. Moći ćete uživati ​​u životnim zadovoljstvima, kao i svjedočiti duhovnom rastu. Novi uvidi pomoći će vam da napredujete.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali svom partneru morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

 

 

RAK

Dnevni horoskop:  Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Dnevni horoskop: Dan je savršen za pokazivanje svojih talenata. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Budite sigurni da to iskoristite u najvećoj mjeri.

 

 

DJEVICA

Povežite sve fragmente misli i rezultat će vam uvelike olakšati da se riješite određenih škakljivih situacija. Ne dopustite sebi da se zaglavite u stvarima u koje ne vjerujete! Samo ih baci i kreni dalje! Iako lupanje po grmu nije vaš najbolji atribut, ali s vremena na vrijeme to morate učiniti!

VAGA

Ljudi na autoritativnim pozicijama mogu odgoditi vaš rad kako bi izvukli osobne zamjerke prošlosti. I to može biti razlog za veliku zabrinutost za vas, jer neće utjecati samo na sadašnje događaje, već i na vaše buduće pothvate. U ovom trenutku samo uživajte u kućnom blaženstvu koje imate i to će u vama izazvati veći entuzijazam.

 

 

ŠKORPIJA

Planirate ići na visoko obrazovanje i danas ćete dobiti puno ponuda za isto od prestižnih institucija koje bi vam mogle ponuditi čak i stipendiju. Samo budite oprezni prilikom preliminarnih dogovora i prikupljanja informacija. Netko vas također pokušava iskoristiti.

 

 

STRIJELAC

Vaša pretjerana emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za neku intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici su najvjerojatnije mogući, ali držite se podalje od kockanja. Govorite svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedile voljenu osobu.

 

 

JARAC

Stare veze i iskustva sada mogu igrati važnu ulogu u vašem životu. Bit ćete pod ogromnim pritiskom da dobro funkcionirate u svim sferama, ali morate shvatiti da velik dio tog pritiska proizlazi iz nemoguće visokih standarda koje ste sebi postavili. Iskrenost i poštenje odvest će vas daleko u odabranom polju, ali budite spremni ostati vjerni vlastitim uvjerenjima i idealima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ovaj dan će se pokazati kao dan ozbiljnog i teškog rada za vas. Vjerojatno ćete uspjeti na zadovoljavajući način završiti neki projekt koji se dugo razvlačio. Ovo će impresionirati vaše nadređene. Također je vjerojatno da će vas primijetiti istaknuta osoba na vlasti koja će utjecati na vašu budućnost.

 

 

RIBE

Vaš duh je oštar i nesalomiv i stoga se ne možete prepustiti nikakvoj kontroli. Nije potrebno ni to činiti! Radije širite ljubav i sreću među drugima i vratit ćete je dobrim mjerama. Pokušajte unijeti neke boje u svoj crno-bijeli radoholičarski radni život poduzimajući kratka putovanja sa svojim kolegama.