LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak dobija kritike da ZAPOSTAVLJA PARTNERA, a OVAJ će zavesti osobu koja mu se sviđa…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak dobija kritike da ZAPOSTAVLJA PARTNERA, a OVAJ će zavesti osobu koja mu se sviđa…

15 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Previše posla i obaveza udaljilo vas je od partnera i danas je vrijeme da to ispravite. Stavite sve na stranu i provedite cijeli dan sa partnerom i pokažite mu da vam je stalo. To će biti najljepši poklon i znak da je vaša ljubav jača od svega.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Polako sa strane pokušajte ispitati vašu voljenu osobu što bi najviše željela. Vrijeme je da se iskupite za neke vaše propuste i da poklonom iznenadite svoju ljubav. To će biti najbolji način da pokažete koliko vam je stalo do vaše ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Današnji dan neka bude dan koji ćete posvetiti svome partneru. Puno obaveza vas očekuje u bliskoj budućnosti i nećete imati puno vremena za ljubav. Iskupite se unaprijed i iznenadite partnera nećim lijepim.

 

 

RAK

Pružite podršku partneru u njegovim zamislima iako vam se to ne čini najpametnije rješenje. Dozvolite mu da učini to što je naumio, a ako stvari krenu loše, idući put će svakako tražiti vaše mišljenje.

 

 

LAV

Želite promijeniti nešto u vezi, a ni sami ne znate što. Možda to znači d niste zadovoljni ovakvim životom ili partnerom. Svakako razmislite što vi želite pa onda to pokušajte reći i partneru. Nezadovoljstvo će vas odvesti u samoću i toga morate biti svjesni.

 

 

DJEVICA

Vaš današnji plan možda se neće svidjeti vašem partneru. Bilo bi dobro kada biste uputili partnera u ono što želite učiniti jer tako bi spriječili vjerojatne probleme. Zajedno ste u tome pa zajedno donosite i odluke.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2