LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP za 08. Decembar: Jedan znak dobija kritike da ZAPOSTAVLJA PARTNERA, a OVAJ će zavesti osobu koja mu se sviđa…

 

OVAN

Razgovarajte sa partnerom i pokušajte mu objasniti da se vama neke njegove ideje ne sviđaju. Ništa to neće promjeniti u vašem odnosu, ali morate dati do znanja da se i vas nešto pita. Nakon toga sve će biti puno bolje, ne bojte se reći što mislite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Previše posla i obaveza udaljilo vas je od partnera i danas je vrijeme da to ispravite. Stavite sve na stranu i provedite cijeli dan sa partnerom i pokažite mu da vam je stalo. To će biti najljepši poklon i znak da je vaša ljubav jača od svega.

 

 

BLIZANCI

Polako sa strane pokušajte ispitati vašu voljenu osobu što bi najviše željela. Vrijeme je da se iskupite za neke vaše propuste i da poklonom iznenadite svoju ljubav. To će biti najbolji način da pokažete koliko vam je stalo do vaše ljubavi.

 

 

RAK

Današnji dan neka bude dan koji ćete posvetiti svome partneru. Puno obaveza vas očekuje u bliskoj budućnosti i nećete imati puno vremena za ljubav. Iskupite se unaprijed i iznenadite partnera nećim lijepim.

 

 

LAV

Pružite podršku partneru u njegovim zamislima iako vam se to ne čini najpametnije rješenje. Dozvolite mu da učini to što je naumio, a ako stvari krenu loše, idući put će svakako tražiti vaše mišljenje.

 

 

DJEVICA

Želite promijeniti nešto u vezi, a ni sami ne znate što. Možda to znači d niste zadovoljni ovakvim životom ili partnerom. Svakako razmislite što vi želite pa onda to pokušajte reći i partneru. Nezadovoljstvo će vas odvesti u samoću i toga morate biti svjesni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top