3 horoskopska znaka koji će se SUOČITI SA SVOJIM STRAHOVIMA OD LJUBAVI tijekom Sunca Sextile Saturn od 8. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se SUOČITI SA SVOJIM STRAHOVIMA OD LJUBAVI tijekom Sunca Sextile Saturn od 8. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako se ne volite nužno suočiti sa svojim strahovima, znate da ih imate i da ako želite doći od točke A do točke B u ljubavi kao u životu, bolje je da se suočite s njima prije nego kasnije. Teško je suočiti se sa svojim strahovima, ali tijekom Sun Sextile Saturna, možda ćete si malo oprostiti, uostalom, koliko zaista možete biti loši?

Je li riječ o ideji da netko u vama vidi nešto što je manje od zlata? Da. Bojite se biti otkriveni.

Ali postoji stvar, Lave, ono što o sebi vjeruješ da je pogrešno ili odvratno nije nužno ono što itko drugi misli o tebi, pa projiciraš svoj osjećaj neadekvatnosti na nekoga drugoga, naravno pod pretpostavkom da će to učiniti saznati za vaše ‘mane’ i odbiti vas zbog njih.

To se neće dogoditi, a vi STE SIGURNI. Ako se suočite sa svojim strahovima, kao u STVARNO SUOČI SE S NJIMA, otkrit ćete da niste ni upola tako loši kao što mislite. Zapravo, prilično si drag. Hm, što ti znaš!

 

Jarac(22. prosinca – 19. siječnja)

Uvijek ste bili iskreni prema sebi, a ponekad vam ta iskrenost daje jedan zaključak: niste simpatični. Ne sebi, a možda čak i drugima.

To je, naravno, u vašim mislima, a ta ideja da niste simpatični jedan je od vaših najvećih strahova i sprečava vas od potpunog iskustva i ljubavi i prijateljstva.

Za nekoga tako predanog i inteligentnog kao što ste vi, teško je zamisliti koliko samosabotirate, a ipak vam stalno stojite na putu.

Vaš strah od neprihvaćenosti očituje se na načine koji osiguravaju da niste prihvaćeni, što jača vaše izvorno uvjerenje; da nisi dobar.

Nije istina, Jarac. Neka vam megablast Sunca Sextile Saturna otvori oči kako biste vidjeli istinu: Život je kratak, a mi smo ono što jesmo. Vrijeme je da prihvatimo sebe kako bi i drugi mogli učiniti isto.

Stranice: 1 2