LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Decembar: Danas je sjajan dan za čak 5 horoskopskih znakova – pomirenja, nova romantika, avantura, povratak bivših… Uživajte!

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Decembar: Danas je sjajan dan za čak 5 horoskopskih znakova – pomirenja, nova romantika, avantura, povratak bivših… Uživajte!

17 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni položaji su možda jučer rezultirali previranjima na frontu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Danas će vam biti sjajan dan! Možda ćete danas dobiti priliku izreći svoje srce. Ali pazite da ne govorite ništa zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika da se otvoreno obratite svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

 

RAK

To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi potražiti načine da više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni za budućnost, ali nemojte se upuštati u bilo kakvo planiranje upravo sada. Samo idite sa strujom.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati da vas iznenadi ili može zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

 

 

DJEVICA

Vaša ljubav bila vam je veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim trenucima. I zbog toga mu velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Povucite vladavine prije nego što se sve raspadne.

VAGA

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

STRIJELAC

Danas uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušten i lijen dan. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima života danas. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Dan je pogodan za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.

 

 

VODOLIJA

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i cvjetajuće veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas se možete naći u društvu nekoga tko je željan biti s vama i već dugo čeka da zatraži vašu pažnju. Možda se ispostavi da je to strastven i ozbiljan romantični susret, a ovo je ono što ste tražili! Dobar dan, iskoristite ga na najbolji način! I samo budi originalan!