3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa u Strijelcu od 6. decembra:

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa u Strijelcu od 6. decembra:

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ništa kao drugi Vatreni znak da oživite vaš romantični život, a danas gledate učinke i Marsa, koji donosi energiju Ovna, I Strijelca, koji dovršava tranzit Mjeseca u konjukciji Mars u Strijelcu.

Dva utjecaja Vatrenih znakova na tebe, Lav, a to znači da ti je sreća na putu.

Srećom, ova sreća se očituje kao ljubav i dobrota. I intimnost. Vi ste netko tko se voli izražavati fizičkim i ljubaznim djelima prema svom ljubavniku, naravno.

Osjećaj između vas dvoje je dobar, a vi se osjećate dovoljno sigurno i samopouzdano da svom partneru možda unesete novu ‘romantičnu’ ideju.

Oni idu na to, jer imaju povjerenja u vas I oni također osjećaju strast koja ih čeka. Dvoje odraslih koji pristaju da se dobro provedu zajedno za mene zvuči kao sreća!

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Vama, Strijelcu, sreća u ljubavi može značiti samo jedno, a to je da na svijetu nađete nekoga tko je poput vas. Neki vjeruju da je to pogrešan put, da dugoročne veze trebaju suprotne tipove osobnosti da bi funkcionirale, ali ne i za vas.

I ovaj tranzit: Mjesec u konjunkciji Mars U Strijelcu ne samo da ćete saznati da je vaša istina sastavljena od nečeg potpuno drugačijeg, već ćete imati sreću pronaći tu osobu, upravo tijekom ovog tranzita.

Ovako to ide za vas. NE želite nekoga tko je vaša suprotnost, dapače, kad biste mogli izlaziti sami sa sobom, htjeli biste, jer ste jedini koji bi mogao razumjeti mehanizam koji čini ljubavnika Strijelca. I eto ih, još jedna verzija tebe, svi spremni za ljubav. Može li ovo biti stvarno? O, dovraga, može.

Stranice: 1 2