3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 6. do 12. decembra 2021. Jeste li među njima provjerite!?

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 6. do 12. decembra 2021. Jeste li među njima provjerite!?

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Jedna od stvari kojima prosinac teži jest natjerati čovjeka da pomisli da se svi oko vas dobro zabavljaju, vole, dijele svjetlo, doživljavaju ljubav i prijateljstvo…i…i…i onda ste tu vi, ne osjećajući to. Ono što ćete trpjeti ovog mjeseca je ideja da svoj život uspoređujete sa životima drugih, a svi znamo da je to katastrofalna ideja.

Ničiji život nije savršen, iako ne možete a da ne osjećate da ga svi imaju bolje od vas. Vaši prijatelji nisu došli na način na koji ste željeli, ali to bi također moglo biti zbog nevjerojatno visokih očekivanja od njih. A opet, možda niste očekivali od njih i jednostavno nisu učinili pristojnu stvar.

Vaš mjesec će imati temu ‘prijateljstva su pošla po zlu’, a to može biti pravi test za vas. Najbolje je da ovaj mjesec igrate svjedoka; promatrajte radnje oko sebe bez da se previše upletete. Nevezanost je vaš prijatelj.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Kraj godine može dovesti do kraja vaše veze, jer se čini da osobu s kojom ste trenutno u vezi zanimaju druge stvari…poput ljudi koji niste vi. To ne znači nužno nevolje, to može značiti samo da je potreban duboki razgovor kako biste mogli poštedjeti ono što imate i nadograđivati ​​to, umjesto da dopustite da se raspadne.

U tome je stvar, Vaga, možda ne znaš je li ti stalo ili ne, a to je ono što će zauzeti mentalni prostor ovog mjeseca. Shvaćate da nešto nije u redu u vezi, ali i vi ste oportunist i možda mislite da postoji prilika, ako raskinete.

Ovdje je šansa: uvijek postoji prilika i svi prekidi odnose se na priliku. Vidite to i zapitate se je li ova osoba koja vas sada ignorira uopće vrijedna borbe za nju. To ovisi o vama, Vaga. Birajte mudro – imat ćete cijeli mjesec da razmislite o tome.

Stranice: 1 2