3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 6. do 12. decembra – Napokon će vam se posrećiti!

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 6. do 12. decembra – Napokon će vam se posrećiti!

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Poduzet ćete taj moćni udar tranzita, Mars Sextile Pluton, i progurati se kroz sve i sve prepreke ovog tjedna, Škorpione.

Ne osjeća vas ljutnja, nego pravednost; vjeruješ u nešto i nećeš podnijeti nepravdu. Tijekom tjedna bit ćete u svom elementu; voditi dobru borbu i postići rezultate.

Zadovoljstvo koje ćete dobiti gledajući kako vaši napori rade prema pozitivnom potaknut će vas da nastavljate dalje.

Ništa ne može prigušiti vaš sjaj i nitko neće pokušati. Poštovanje prema vama će se ovog tjedna vinuti u nebo, jer vaši planovi za uspjeh na kraju zadovoljavaju sve koje poznajete.

Osjećat ćete se popularno i snažno, te ćete imati veliki utjecaj na one oko sebe. Vi ste inspiracija broj jedan ovog tjedna, Škorpione. Svi računamo na tvoj sjaj!

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Možda ćete započeti tjedan s osjećajem da već ide po zlu, ali vi biste tu bili u krivu, Jarac.

Polumjesec je u vašem znaku, a to znači da ne možete pogriješiti.

Jednostavno ne dopuštate da stvari idu bez razmišljanja, a ako vam se ukaže opasnost ili prijetnja, točno znate što trebate učiniti.

Dok ovaj tjedan niste u opasnosti, na oprezu ste; Pitanja vezana uz posao tjeraju vas da budete posebno oprezni, ali ono što ovaj tjedan čini tako sjajnim za vas je pokazivanje naklonosti i poštovanja koje dolazi na vaš način, od strane kolega i autoriteta.

Poštovanje koje zahtijevate je izvan lanca. Svi vjeruju da ćete uspjeti i da je vaša riječ vaša veza. Znate ono što mislite, mislite ono što kažete i uvijek završite posao.

Stranice: 1 2