DO KRAJA JANUARA: Pred OVIM zodijacima su dani TUGE, RAZOČARANJA, IZDAJE i RASKIDA!

DO KRAJA JANUARA: Pred OVIM zodijacima su dani TUGE, RAZOČARANJA, IZDAJE i RASKIDA!

9 siječnja, 2024 0 By Admin

DJEVICA

Dešavanja koja su pred vama donijet će vam razočaranja i tugu, počet ćete gubiti vjeru u sreću. Problemi koji će se pojaviti na poslu eskalirat će do neslućenih razmjera pa ćete ozbiljno razmišljati da date otkaz. Postupci nekih radnih kolega prema vama bit će za vas poput izdaje.

Razočarat ćete se u neke kolege za koje ste mislili da su vam i više od radnih kolega, da su vam prijatelji. Mnoge neprospavane noći vas očekuju u kojima ćete razmišljati o događajima za koje niste ništa krivi. Netko vam je odlučio učiniti štetu u životu, netko kome ste vjerovali.

Ni sami ne znate pravi razlog tog podmetanja na poslu iako sumnjate da je u pitanju čista zavist i ljubomora. Problemi će svakim danom postajati sve veći i nećete imati rješenja za njih. Sve biste riješili kada bi napustili taj posao, ali to ne želite.

Morat ćete krenuti od početka, radne kolege doživljavati samo kao radne kolege i ništa više i paziti se novih podmetanja. To svakako neće biti lako, ali jedino na taj način uspjet ćete se izboriti za sebe. Morat ćete dobro paziti kome dajete svoje povjerenje i vrlo oprezno postupati sa svima u vašem radnom okruženju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će vam biti jedini način kako da opstanete na poslu. Do tada, pratit će vas gorčina zbog razočarenja koje ste doživjeli od onih za koje se to ne biste nadali.

ŠKORPIJA

Postupci vašeg partnera u zadnje vrijeme vas razočaravaju i ne znate što učiniti i kako dalje nastaviti vezu. Puno toga se dešavalo, osjetili ste partnerovu neiskrenost i to vas proganja. Problemi u vezi vuku se već dugo, ali niste smatrali da se ne mogu riješiti.

Što dalje, stanje je sve gore, partner nešto taji, a vi ne želite tako dalje nastaviti. Polako vam postaje jasno da je vašoj vezi došao kraj i koliko god vas to boli, mislite da je to jedino rješenje. Ako vaša veza nije onakva kakvu želite, nemojte mučiti ni sebe ni partnera, nego riješite to.

Ne možete se prisiliti na vezu koja nema budućnost, a to vam je oboma jasno. Što prije krenete svojim putevima, prije ćete prestati patiti zbog neuspjele veze. To je, nažalost, jedino što vam preostaje. Period pred vama bit će turbulentan kao nikad do sada i željet ćete da što prije završi.

Tugovat ćete, to je sigurno, možda i žaliti zbog vaše odluke, ali dugoročno je to najbolje rješenje. Period tuge neće biti lagan, loše ćete se osjećati duže vrijeme i neće više ništa biti isto. Morat ćete se priviknuti na drugačiji život, ali ni to nije dugog vijeka.

Sigurno ćete u budućnosti pronaći nekoga s kim ćete moći planirati život. Zvijezde će se pobrinuti da budete sretni, ali prvo morate izgurati ovaj loš period koji vam slijedi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreća će jednom pokucati na vaša vrata, što se ljubavi tiče, a tada će sve biti savršeno i više se nećete ni sjećati propalih veza koje su iza vas.