LJUBAV od 20. do 27. Oktobra: Narednih 7 dana nekome će donijeti SRODNU DUŠU i NOVI POČETAK, nekome PROSIDBU, a nekome BIVŠU LJUBAV!

LJUBAV od 20. do 27. Oktobra: Narednih 7 dana nekome će donijeti SRODNU DUŠU i NOVI POČETAK, nekome PROSIDBU, a nekome BIVŠU LJUBAV!

19 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav: Jednom u životu možete spustiti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje kada komunicirate s novim ljudima. Opustite se i ne gledajte na svaku osobu koja pokušava razgovarati s vama kao na potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima obično briljite. Uživat ćete biti uključeni.

 

 

BIK

Možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u vašoj lokalnoj teretani, ako je moguće, ili igrajući individualni sport poput golfa ili tenisa. Što god radili, nemojte ostati unutra i gledati televiziju. Iskoristite energiju kao idealnu priliku da se pokažete, probijete nekoliko barijera i impresionirate nekoga svojom vještinom, otvorenošću i odličnim smislom za humor.

 

 

BLIZANCI

Vi i voljena osoba kušat ćete prijeko potrebnu dozu humora. Ako u vašoj vezi već neko vrijeme nedostaje osjećaj topline i zajedničkog smijeha, iskoristite ovu predivnu priliku da prošetate, nađete se s prijateljima ako je moguće ili jednostavno učinite bilo što zabavno – ali nasmijte se! To će bez kraja poboljšati sve aspekte vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo su prekrasni dani za dogovaranje malog druženja s bliskim prijateljima, ako je moguće, ali i za odvažavanje pozvati nekoga posebnog s kim već neko vrijeme tiho flertujete. Otvorenost, toplina i dijeljenje od srca do srca su sve u ponudi. Recite ovoj osobi što osjećate prema njoj i gledajte kako se barijere između vas ruše, a ljubav zauzima njihovo mjesto.

 

 

LAV

Osjećaj laganog olakšanja i puno smijeha preplavit će vaš odnos. Ako ste oboje bili opterećeni problemima povezanim s drugim problemima u vašim životima, odvojite vrijeme da se ponovno povežete i da se dublje povežete jedno s drugim. Pogledajte smiješan film i samo se zabavite. Oboje to zaslužujete!

 

 

DJEVICA

Dobar humor i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze okarakterizira vaš ljubavni život ovih dana. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno svoji i otvorite se istinskoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu onako kako bi mogle.

VAGA

Vi i voljena osoba postajete bliži na topao i posebno brižan način. Možda ste oboje bili prezaposleni u posljednje vrijeme i niste se imali prilike opustiti i dopustiti osjećaju mirne vedrine da vas zabavlja. Usvajanje pozitivne perspektive koja omogućuje smisao za humor učinit će čuda. Budite ljubazni jedni prema drugima.

 

 

ŠKORPIJA

Ako zajedno sa svojim dragim radite nešto zabavno, učinit će vam oboje mnogo dobra. Morate pronaći način da razgovarate s novim i drugačijim ljudima, stoga pokušajte komunicirati s nekim novim društvenim krugovima i proširiti svoj pogled i horizont. Riskirajte i krenite u nepoznato. Uskoro ćete imati sjajne nove prijatelje.

 

 

STRIJELAC

Provedite vrijeme sa svojim ljubavnim interesom. Ako vaša posljednja veza nije samo tajna, već i opasan poduhvat, tada ćete se možda osjećati još više potaknutim da se kockate. Možda biste ih htjeli izvaditi i pokazati. Život i ljubav kontinuirani su slijed promjena i rizika – možda će vam se isplatiti!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Današnji dan pruža dobru priliku vama i dragoj osobi da proširite krug prijatelja. Vaš društveni život će vjerojatno zaživjeti. Možda oboje osjećate da vas vaša sadašnja društvena skupina u posljednje vrijeme ograničava. Budite hrabri i učinite nešto novo, jer to može dovesti do nevjerojatnih novih veza koje će vam dobro poslužiti.

 

 

VODOLIJA

Vrijeme je da se odmorite od uobičajenog rasporeda kažnjavanja, a zatim odlučite što biste željeli učiniti za večer zabave i zabave. Prekinite sva svoja uobičajena pravila i pomaknite se izvan granica koje vas drže vezane za ograničen društveni krug. Postoji cijeli uzbudljiv svijet koji treba istražiti.

 

 

RIBE

Otvorit će vam se nekoliko zanimljivih vrata, posebno u ljubavnom i romantičnom smislu – AKO se odlučite učiniti nešto drugačije i eventualno edukativno. Pretražujte na internetu mjesta na kojima možete naučiti nešto novo i fascinantno, jer tamo možete komunicirati s osobom koja vam se sviđa na mnogo različitih i zanimljivih razina. Nemojte biti sramežljivi – krenite.