HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

U narednih sedam dana će većina znakova moći reći da im je napokon krenulo u životu – nakon mnogo suza, konačno stižu osmjesi…

OVAN

Postoji nešto što ne vidite kod ljudi koje trenutno odbacujete ili se zbog njih osjećate loše. Provjerite sve činjenice i shvatite gdje su njihove pozitivne strane i kako se mogu iskoristiti za poboljšanje problematičnih odnosa. Ne morate se držati samo jedne perspektive kada imate toliko izbora.

Ostavite prostor raspravama i razgovorima koji vode do rješenja. Neće svaka riječ koju čujete i izgovorite biti na mjestu, ali razmišljanje će dovesti do rezultata koje želite. S vremenom će se stvari koje se danas izgovore pokazati plodonosnima i potrebnima, stoga ih oprezno birajte i ostanite taktični.

Ovotjedna afirmacija: “Slušam.”

 

 

BIK

Koliko god bili praktični, kad vam se energija vraća, mogli biste pronaći čudne smjerove koji vas dozivaju baš kad ste mislili da sve imate pod kontrolom i da radite u svoju korist.

Implementirali ste promjene koje su bile potrebne bez obzira na budućnost koje bi mogle uzrokovati. Nemojte dopustiti da krivnja ili prevelika sumnja u sebe pokvare sliku sada kada ste došli ovako daleko. Imate važne projekte i ideje koje se tek trebaju manifestirati i dovesti do svoje završne faze, prije nego što vidite prave plodove svojih napora.

Ovotjedna afirmacija: “Strpljiv sam.”

 

 

BLIZANCI

Tjedan počinje s osjećajem ravnoteže, kao da ste pronašli pravo mjesto na koje se možete osloniti u danima koji dolaze, ali još uvijek ga se ne držite tako čvrsto. Odnosi s partnerom i bliskim osobama mogu vas lako odbiti, pogotovo ako se ne slažete oko važnih stvari i temelja na kojima želite graditi svoju budućnost.

Neke od vaših sposobnosti mogu se iskoristiti na mnogo bolji način nego što ste nekada mislili. Vjerujte u njih i u sebe, čak i ako pored sebe imate nekoga tko sumnja u vaš budući uspjeh. Držite noge čvrsto na zemlji, svjesni praktičnih koraka koje morate učiniti na putu prema cilju.

Ovotjedna afirmacija: “Posvećen sam svom cilju.”

 

 

RAK

Naš Sunčev sustav ima patuljasti planet zvan Sedna kojem je potrebno oko 10 000 godina da završi jednu orbitu oko Sunca. Iako možete predvidjeti prirodan tijek određenih stvari, one bi mogle trajati predugo da biste čekali dok ne budu na dohvat ruke. Ne morate koristiti svoje strpljenje protiv vlastitog prirodnog tempa i života koji želite voditi.

Imate druge opcije. Ograničene perspektive mogle bi vas vezati i zadržati tamo gdje se uistinu ne osjećate kao da pripadate. Pronađite pravo okruženje, tražite prijateljstva koja dopuštaju slobodu samoizražavanja i nemojte se zadovoljiti vezama koje ne prepoznaju vaš stvarni potencijal s poštovanjem.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam da se izrazim.”

 

 

LAV

Pred vama su još brojni zadaci. Magla se digla i iako se na neki način možda osjećate udaljeno, nada ste i nemate toliko mračnih misli i emocija kao nedavno. Uostalom, sve dolazi na svoje mjesto, a plaćena cijena možda se ne čini vrijednom toga, ali je na neki način logična u širem poretku stvari.

Razgovori s drugima uključuju snažan, intuitivan pristup ako želite proći kroz nepoštenje. Budite raspoloženi i razgovarajte samo o pitanjima o kojima slobodno razgovarate, kako se ne biste zaplitali u očekivanja koja ne želite ispuniti. Koliko god se neke stvari sporo kretale, kreću se svaki dan.

Ovotjedna afirmacija: “Tražim pozitivne prilike.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top