3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 5. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 5. decembra 2021.

3 prosinca, 2021 0 By Admin

Koja su tri horoskopska znaka koja će imati sjajan dan u petak, 5. prosinca 2021.?

Najnovija sezona Škorpiona bila je iznimno izazovna za većinu znakova zodijaka. Jer su od nas zamoljeni da ozbiljno poduzmemo svoje iscjeljenje noseći se s onim čega smo se najviše bojali. A što se za mnoge od nas usredotočilo na prošlost koja se ponavlja. Ili da smo sigurni. da smo se kretali u pravom smjeru.

No, kako se bližimo konačnoj pomrčini na osi Strijelac/Blizanci, stvari se počinju osjećati lakšim. Pa je 5. prosinca 2021. sjajan dan za ova tri horoskopska znaka.
Više se ne borimo sa svojim najdubljim ranama ili strahovima. Više se ne bojimo ostaviti nešto ili čak nekoga iza sebe. Jer vjerujemo da, ako im je suđeno da budu u našoj budućnosti, onda to nije nešto o čemu se moramo brinuti.

Stvar u životu je da kako rastemo i učimo ponekad postoje ljudi koji su u našim životima namijenjeni samo jednu sezonu. Ali često se njihova uloga u našim životima mijenja.

To znači da, iako se često bojimo da ćemo nekoga izgubiti, ono što je za nas na kraju se promijeni.

Ali ova promjena perspektive događa se samo kada shvatimo i prihvatimo da ćemo biti dobro. Bez obzira na to što se dogodi i umjesto toga vjerujemo da se sve uvijek događa za naše najviše dobro.

Danas osjećamo pomak Mjeseca u Strijelca. Moći ćemo samo promijeniti svoje razmišljanje i usredotočiti se na ono što želimo graditi u budućnosti.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan dan 5. prosinca 2021.:

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ovo je vaše vrijeme da zablistate. Proteklih osamnaest mjeseci vjerojatno je bilo prepuno raznih lekcija u vašem životu koje su vam pomogle da jasnije naučite i otkrijete tko ste uistinu.

Ovo se ipak ne odnosi samo na vaš identitet. Već na to kako trebate da vaš život izgleda, kako želite da se osjeća. Ali prije svega kako stvoriti prostor u kojem možete biti autentični.

Budući da će vaš ciklus pomrčine završiti sutra, možete očekivati ​​da će vam danas doći sve vrste spoznaja, posebno oko tema ozdravljenja i rasta. Nemate problema gledati sebe i pokušavati vidjeti širu sliku o tome koja je svrha onoga što doživljavate. Ali ponekad se potresete zbog donošenja odluke jer ne vjerujete uvijek svojim osjećajima.

To ne bi trebao biti problem danas. Jer ćete se osjećati kao da konačno ostavljate prošlost iza sebe i da ste konačno napravili prostor za sebe da počnete razmišljati o budućnosti.

To ne znači da će sljedećih nekoliko dana donijeti samo ruže i sunce. Ali sada ste manje vezani za te osjećaje jer znate da, iako se stvari odvijaju drugačije nego što ste zamišljali, sada vjerujete da je to zato što će biti daleko bolji nego što ste mogli sanjati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2