3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI SJAJAN tijekom Mjeseca u konjunkciji s Plutonom počevši od 4. decembra

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI SJAJAN tijekom Mjeseca u konjunkciji s Plutonom počevši od 4. decembra

3 prosinca, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Zimska je sezona i sezona Strijelaca, a ovo je uvijek doba godine kada se počnete usredotočiti na to kako sebi i svojim bližnjima u budućnosti možete učiniti boljim.

Potpuno ste predani poboljšanju vašeg ljubavnog odnosa. Čak i kada nema ništa loše, spremni ste naučiti teške lekcije tako da, ako nešto iskrsne, vaš partner zna da može vjerovati da nećete eksplodirati.

Vaša veza je sigurna i tako vam se sviđa. Ako je nešto potrebno, Mjesec u konjunkciji s Plutonom je upravo ona vrsta energije koja će vas osvijestiti što bi to moglo biti.

Ovaj planetarni i astrološki tranzit pomaže u vašoj sposobnosti da jasno vidite stvari; ne osuđujete partnera, niti ga krivite za vaš loš dan. Vi ste pošteni, a tu vrstu poštenja pojačava Mjesec u konjunkciji s Plutonom.

Vaš ljubavni život se poboljšava jer ste i vi i vaš partner aktivno uključeni i svjesni.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

S godinama ste naučili da vam ljubav prema partneru nije dovoljna.

Morate biti u kontaktu i sa svojom duhovnom stranom. Kada se okrenete duhu za mir, možete gledati svog bračnog druga novim očima; obnovljeni ste u svom privatnom mjestu obožavanja ili pobožnosti, bez obzira što vam ta ‘duhovna’ strana predstavlja.

Na vaš će ljubavni život utjecati Mjesečeva konjunkcija s Plutonom, utoliko što više ne budete podređeni mračnim emocijama. Vi i vaš partner prošli ste kroz neka ekstremno mračna vremena i iskustva za koja nitko od vas nije mislio da ćete preživjeti, a ipak, evo vas, preživjeli ste i jako dobro ste.

Utješite se duhom tijekom ovog tranzita, koji skida pritisak s vašeg partnera i omogućuje vezi da diše, a istovremeno uklanja neželjenu negativnost sa scene. Ovo je veliko poboljšanje i može trajati cijeli život ako nastavite ovim putem.

Stranice: 1 2