3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom retrogradne Venere od 4. decembra

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom retrogradne Venere od 4. decembra

2 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Nikada nije bilo boljeg vremena da vjerujete svojoj utrobi nego sada, Bik, i tom malom glasiću u vašoj glavi koji vam govori da je osoba s kojom ste u vezi osoba s kojom biste trebali biti?

Slušajte taj glas. Imao si sreće u ovom životu, Bik. Simpatična si osoba i svi s kojima si imao romantične veze obožavaju te.

Iako stvari nisu uvijek funkcionirale u prošlosti, čini se da osoba s kojom ste trenutno ima sve zajedno. Osjećate da vas ta osoba ne želi uhvatiti, niti da se ponaša kao lažljivac; ovaj nedostatak obmane i inicijacije u povjerenje može vas isprva odbiti, ali kada retrogradna Venera uđe u sliku, odjednom ćete vidjeti da je vaša osoba prava osoba za vas, cijelim putem.

Samo biti u mogućnosti vjerovati je kao odmor sam po sebi, a možete vjerovati svojoj osobi. Neka vam njihova ljubav pomogne vratiti vjeru u romansu, jer je vrlo, vrlo stvarna.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Kao Blizancima, ponekad vam je teško uživjeti se u bilo kakvu rutinu. Svoja si osoba i sviđa ti se tako. Ova vrsta samovlasništva otežavala je ljudima pristup vama. Iako ste izvanredno dragi, krivi ste što ste nepokolebljivi i nedostupni.

Ono što vam je oduvijek trebao je netko tko se ima hrabrosti popeti na zaštitne zidove koje ste izgradili oko sebe…a onda, tijekom retrogradne Venere, saznate tko je ta osoba i što je ona spremna učiniti kako bi biti u svom životu.

Postoji netko tko je voljan da vas uzme u svoja srca, ne osuđuje, niti vas želi izmisliti ili promijeniti. Ovo je ostvarenje vašeg sna — ideja da budete voljeni zbog osobe koja jeste, za razliku od pretvaranja u nekoga tko niste. To će vam, samo po sebi, vratiti vjeru u ljubav.

Stranice: 1 2