TEST LIČNOSTI! – Koliko u tebi ima DOBROTE, a koliko ZLOBE! – Anđeo kojeg izabereš OTKRIVA SVE O TEBI!

TEST LIČNOSTI! – Koliko u tebi ima DOBROTE, a koliko ZLOBE! – Anđeo kojeg izabereš OTKRIVA SVE O TEBI!

1 prosinca, 2021 0 By Admin

DRUGI ANĐEO:

Vi ste u duši dobra osoba i tu nema sumnje. U vama je spoj različitih emocija koje vode borbu jedni sa drugima. Te emocije najviše štete vama, ali vi si u tome ne možete pomoći. Vas često prati osjećaj ljubomore prema drugim ljudima.

Odmah da kažemo da ta ljubomora ili zavidnost koju vi osjećate nije zlobne prirode. Vi ne želite nikome zlo, čak ni onima koji su vama nanijeli zlo. Ali ste ljubomorni kada vidite kako netko bezbrižno živi i kako sve ima, a vi nemate. Posebno vas nerviraju oni koji pate za veličinom, pa ističu ono što imaju i hvale se na sva usta o tome. A duboko u sebi vrlo dobro znate da su prazni i jadni.

Jači društveni status je sve što imaju, a od drugih kvaliteta, pogotovo onih ljudskih kvaliteta, nemaju ništa. Posebno vam smetaju isto oni koji su sve dobili na gotovo, a ničime sami nisu pridonijeli tome. Nego su ili dobili ili nasljedili i onda se još hvale kao da su sami to stekli. Takve stvari vas izjedaju iznutra, a time samo štetite sebi, jer ništa oko toga ne možete promijeniti.

 

TREĆI ANĐEO:

Vi ste oličenje dobrote i poštenja. U vama nema ni mrvice zla. Sreća drugih je vama veća sreća nego vaša vlastita. Pogotovo sreća ljudi koje volite i koji su vam u srcu. Vaša dobrota i poštenje samo vama šteti, jer uvijek ste tu za svakoga kome trebate, dok drugi nisu tu za vas kada vi njih trebate. Vi želite svim sreću i ne osjećate ljubomoru i zavist prema drugim ljudima.

Ono što nekada osjetite, ne može se nazvati ljubomorom, nego se zapitate, kako neko tako lakogno živi i uživa u svemu ono u čemu vi ne možete. No neka vas ne zabrinjava taj osjećaj. To je posve normalno. Uvijek se sa nekim uspoređujemo. I sa onima kojima je bolje nego nama i sa onima kojima je gore i teže nego nama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi osjećate tuđe probleme i brigu i kako se teško nosite sa svojim brigama, tako proživljavate i tuđe. Vi imate mogućnost suosjećati sa tugom cijelog svijeta. Posebno na stare i nemoćne ili na djecu. Isto tako osjetljivi ste i na ranjene, gladne, napuštene i zlostavljane životinje. To vas posebno u srce dira. Vi ste osoba koja je pravi Anđeo.

Stranice: 1 2