PSIHO TEST!-Izaberi dijamant! OTKRIT ćemo kakva si osoba

PSIHO TEST!-Izaberi dijamant! OTKRIT ćemo kakva si osoba

1 prosinca, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

AKo ste izabrali drugi dijamant, on o vama govori da ste osoba koja neizmjerno voli život i koja voli uživati u svakom momentu svog života. Vi ste osoba koja od života uzima maksimum, iako je to ponekad teško, a ponekad i nemoguće. I u onim situacijama u kojima je to nemoguće, smišljate načine i pronalazite riješenja kako da ipak ugodite sebi i obezbjedite si trenutke sreće i zadovoljstva.

Vi se itekako znate izboriti za sebe i za svoju sreću, jer znate da ste svakom novom noći uskraćeni za jedan dan života i zato želite uzimati maksimum iz svakog dana. Vi jednostavno znate uživati u svemu. U dobroj hrani, izlascima, druženjima sa prijateljima, obitelji, ljubavi, šetnjama, pa čak i uz dobar film. Vi ste sami sebi tvorac sreće i upravo zato u vašem životu ima daleko više sretnih trenutaka, nego kod osoba koje puno ili bolje reći, previše očekuju.

 

TREĆA SLIKA:

Ljubav je ono što vas pokreće, ono što vam daje snagu, ali isto tako, ta ista ljubav vas može spustiti sa samo dno i uzeti vam i zadnji atom snage. Bez ljubavi ne možete dobro funkcionirati. Može sve ostalo biti u savršenom redu, ali ako se ne osjećate voljeno i ako ne volite, vi jednostavno ne možete biti zadovoljni, jer vam neopisivo fale takvi osjećaji.

U ljubavi zapravo niste sretni i zadovoljni, bez obzira da li ste u vezi ili niste.Vama treba ona prava istinska ljubav od koje ćete se svaki dan osjećati živom. Ona vam daje snagu, volju, motivaciju, ona vam daje krila i snagu da bi mogli i planinu pomaknuti. Vas zapravo vjerojatno nitko nije znao voljeti na način na koji ste vi to htjeli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne, niste vi prezahtjevni, vi ste samo htjeli biti nečiji smisao života, nečija prva jutarnja misao i imati nekoga tko će vam u potpunosti pripadati, srcem i dušom.

Stranice: 1 2