IZABERI DRVO  i SAZNAJ šta će ti DONIJETI period do KRAJA JESENI! – Pažljivo biraj! Jedan donosi SJAJNE VIJESTI!

PRVA SLIKA

Na žalost, odma na početku vam moramo reći da niste imali sreće sa odabirom drveta. Odabir ovog drveta donosi tugu, izdaju i razočaranje u vaš život. Vi ćete imati priliku osjetiti na svojoj koži kak je to kad te izda netko kome bezgranično vjeruješ i u koga imaš beskrajno povjerenje.

To je za svakog bolno, a tako će biti i vama. Isprva vam neće biti jasno zašto ste to morali doživjeti od osobe kojoj ste tako mnogo vjerovati. Osobi koja se vama predstavljala u najboljem svijetlu i očito glumila da zauzimate bitno mjestu u životu te osobe.

Još gore ćete se osjećati zato što to nije prvi put da vas je netko izdao i nanio vam tugu. Ali vaše dobro srce je nepopravljivo i neprestano vjeruje u dobrotu i to je ono što vas najčešće prevari. Morat ćete biti oprezni ubuduće i zapamtite da baš nikome ne smijete vjerovati u potupunosti.

Mnogi osmjesi su zapravo maska, jer iza mnogih osmjeha se krije posve nešto drugo. Još vam želimo reći da na ovu situaciju ne gledate kao na gubitak. Jer vi niste izgubili, nego ste dobili. Bolje imati jednog prijatelja, ali pravog, nego deset, a od tih deset, devet nam radi iza leđa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imat ćete puno mirniji život i sa manje stresa kada udaljite sve one iz svog života koji ne zaslužuju ni da vam budu blizu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

IZABERI DRVO  i SAZNAJ šta će ti DONIJETI period do KRAJA JESENI! – Pažljivo biraj! Jedan donosi SJAJNE VIJESTI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top