Horoskop DO KRAJA GODINE za SVE znakove! Životi OVIH znakova će doživjeti VELIKI PREOBRAŽAJ na BOLJE, a OVOG znaka čeka PRAVA KATASTROFA!

Horoskop DO KRAJA GODINE za SVE znakove! Životi OVIH znakova će doživjeti VELIKI PREOBRAŽAJ na BOLJE, a OVOG znaka čeka PRAVA KATASTROFA!

5 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Horoskop do kraja godine: Bez obzira što vam u ljubavi baš i ne cvijetaju ruže, vi ćete se u periodu do kraja godine fokusirati isključivo na posao i svoju karijeru. Karijeru ćete staviti na prvo mjesto i imat ćete dosta uspjeha. Očekuje vas period sa više nego dovoljno novca kojim ćete si priuštiti ostvarenje jedne davne želje. Trebali bi se malo više potruditi u ljubavnom životu, jer su vam zvijezde naklonjene, pa bi to trebali iskoristiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vas očekuje najljepši period u godini, period u kojem ćete konačno uspjeti ostvariti svoje želje. Bit će to mix ljubavnih i poslovnih uspjeha kakvom se niste nadali. Iznenađenje će biti veliko za vas, jer jednostavno nećete moći vjerovati kako vam sve polazi za rukom. Zvijezde vas vole u narednom periodu pa se opustite i uživajte. Sve ste to zaslužili, jer ste čovjek kakav i trebate biti. Zato ćete biti bogato nagrađeni, svakako jer ste to i zaslužili.

 

 

BLIZANCI

Ako uspijete riješiti neke nesuglasice koje imate sa partnerom do kraja decembra, tada možete biti sigurni da ćete dobiti partnera za cijeli život. Sada nastupa vrijeme da stvari postavite na svoje mjesto i pokažete želju za kompromisom. Sve će se tada samo od sebe riješiti na najbolji način za vas. U poslu će vam krenuti na bolje, pa će i to biti razlog za sreću i zadovoljstvo.

 

 

RAK

Posao će vam ići po planu kako ste i zamislili, ali ćete morati pokazati malo više truda da se vaša ljubavna situacija dovede u stanje kakvo bi i trebalo biti. Morat ćete i vi pristati na kompromise i pokazati dobru volju da se vaša ljubavna priča nastavi. Zvijezde vam nude pozitivan ishod na kraju, ali ćete morati pristati na neke ustupke, jer vezu čine dvoje koji su jednako bitni.

 

 

LAV

Buran period je pred vama, period u kojem ćete morati donijeti neke bitne odluke. Te odluke već dugo odgađate, ali sada će doći vrijeme da konačno prelomite i riješite neke stvari. Bit će tu nekih većih rezova, ali na kraju će sve ispasti kako treba. Morat ćete imati više samopouzdanja i vjere u sebe i odmah će sve biti lakše i jednostavnije. Također i na ljubavnom planu potrebno vam je više vjere u sebe da biste ostvarili svoje naume.

DJEVICA

Vrlo zanimljiv period je pred vama kada ćete dobiti priliku riješiti neke emotivne stvari koje su se nakupile kroz vrijeme. Bit će tu puno kolebanja, danas ćete odlučiti jedno, a sutra sasvim suprotno. Nedostatak samopouzdanja će vas kočiti u donošenju odluka, ali prilika koju ćete dobiti mogla bi odrediti vaš budući život. Potrebno je malo više hrabrosti da učinite pravu stvar, a vi znate koja je to.

 

 

VAGA

Vrijeme pred vama bit će vrijeme rizika i odluka koje će imati dalekosežne posljedice po vas. Morat ćete donositi ispravne odluke, iako rizične, morat ćete se potruditi da ne pogriješite. Zvijezde vam donose sretne dane, pa je za očekivati da će i rizik koji ćete preuzeti donijeti uspjeh. U protivnom, loše vam se piše. Ljubavni život također vam nije na najvišem nivou. Puno više truda bit će potrebno da bi vratili sretne dane.

 

 

ŠKORPIJA

Pred vama je dosta teško razdoblje, pogotovo što se ljubavnog života tiče. Neće vam uspjevati stabilizirati vašu vezu, pa ćete dolaziti u iskušenje da li uopće i nastaviti ili se razići. Dug period za takve misli utjecat će i na vaše zdravlje. Pripazite ovo vrijeme do kraja godine da ne prenaglite u odlukama. Možda je bolje održavati stanje kakvo je još neko vrijeme dok vam zvijezde ne pošalju znak.

 

 

STRIJELAC

Neki poslovni pothvati o kojima maštate mogli bi se ostvariti do kraja godine. Puno ste uložili vremena u planiranje i mislite da vas ništa u tome ne može iznenaditi. Zvijezde vas vole bar do kraja godine, pa pokušajte ostvariti to što ste i zamislili. Velika je vjerojatnost da ćete u tome i uspjeti, a time biste riješili bitne životne stvari. Ljubavni život će vas maziti i paziti, pa s te strane nećete imati nikakvih briga.

 

 

JARAC

Većina godine je bila takva kakva je, niste zadovoljni ostvarenim, ali period do kraja godine donosi vam preokret. Puno promjena na bolje vas očekuje u narednom periodu pa će vaše zadovoljstvo i sreća rasti svakodnevno. Imat ćete razloga za slavlje i što se poslovne strane tiče, a pogotovo zbog ljubavnog života. Prekrasan period je pred vama, period u kojemu ćete osjetiti iskonsku sreću.

 

 

VODOLIJA

Zvijezde vam donose priliku za vrlo veliki novčani dobitak u decembru. To je zapisano u zvijezdama, a vi tu priliku jednostavno morate iskoristiti. To će riješiti mnoge vaše financijske probleme i okrenuti vam život u dobrom smjeru. Još kada shvatite da vam zvijezde donose i prekrasnu ljubavnu priču krajem godine, vašem veselju neće biti kraja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš poslovni život neće se znatno promijeniti do kraja godine. Kako je bilo do sada bit će i do kraja godine. Međutim, ljubav će procvjetati i doživjet ćete značajne promjene na bolje. Vi koji ste sa svojim partnerima doživjet ćete preporod vaše veze. Sve će funkcionirati onako kako ste zamislili sa puno sretnih trenutaka koje ćete dugo pamtiti. Oni znakovi koji još nemaju nekog svog, imat će veliku priliku započeti romansu, jer su se zvijezde sa time složile.