DANI ODLUKE: SUDBINA će se poigrati sa pripadnicima OVIH znakova – slijede im BOLNE i FATALNE promjene!

DANI ODLUKE: SUDBINA će se poigrati sa pripadnicima OVIH znakova – slijede im BOLNE i FATALNE promjene!

17 listopada, 2023 0 By Admin 2

Dani odluke su pred pripadnicima ovog znaka jer će doći vrijeme da konačno otkriju jednu veliku istinu kojom će povrijediti voljenu osobu. Tu odluku će morati donijeti jer više neće moći živjeti sa tolikim teretom koji nose.

Dani odluke su pred vratima i kod ovog znaka, odluke koja će rastužiti osobu sa kojom je trebalo doći do ljubavne veze. Ta osoba bit će povrijeđena, a ovaj znak bi se u budućnosti mogao kajati zbog toga.

 

VODOLIJA

Dugo vremena krijete od svoje voljene osobe nešto što bi vjerojatno dovelo do prekida vaše ljubavne veze. Upravo zbog toga i tajite to toliko vremena jer se bojite ostati sami. Koliko god se u početku činilo da vaša voljena osoba to neće saznati, uskoro dolazi vrijeme kada ćete joj to sami reći.

Ućinit ćete to zbog toga jer vas držanje takve tajne počinje gušiti, ne možete se više nositi sa teretom koji je na vama. Zato ćete učiniti ono što morate i otkriti tu veliku tajnu koju čuvate.

Posljedice toga mogle bi biti bolne i fatalne po vas. Takva tajna će dovesti u pitanje vašu vezu i bit će pravo ćudo ako se nakon toga vaša veza održi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svjesni ste svega toga, ali si ne možete pomoći. Više ne možete nositi to u sebi i dolazi vrijeme da olakšate dušu. Što god da se desi nakon toga neće biti lako ni jednostavno, ali će za vas biti jedino rješenje, kakvo god da bilo.

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život je prilično kompliciran, a svodi se na to da ni vi sami baš ne znate što želite. To vas dovodi do veza sa osobama koje više žele razonodu, a ne pravu ljubavnu vezu.

Uskoro ćete upoznati potpuno drugačiju osobu od onih na kakve ste navikli. Upoznat ćete jednu zaista dobru i iskrenu osobu kojoj ćete se svidjeti odmah.

Ta osoba neće kriti da joj se sviđate i željet će sa vama biti u ljubavnoj vezi. Međutim, vi ćete biti dosta nezainteresirani za to i držat ćete tu osobu na određenoj distanci.

Vrijeme će prolaziti, a vi se nećete izjasniti što zaista želite. Neće to biti lijepo prema toj osobi, ali to znate i sami. Ne možete se vjećno poigravati sa osjećajima osobe koja je zaljubljena u vas, ali vi ćete to pokušati.

Ta osoba od vas želi samo iskren odgovor od vas, želi da se izjasnite želite li ljubavnu vezu ili ne. Koliko god odgađali tu odluku, morat ćete ju donijeti.

Vaš odgovor će razočarati tu osobu i nanijeti joj bol i tugu. Vaša odluka bit će ono što vi smatrate da je najbolje, ali vrijeme nakon toga moglo bi vam donijeti veliko kajanje zbog takve odluke.

Možda će vaša odluka biti pogrešna jer ćete kasno shvatiti da je ta osoba baš vama po mjeri. Shvatit ćete da ste imali priliku koju ste uprskali i pitanje je da li ćete dobiti novu priliku da osvojite osobu koja vam odgovara.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme će donijeti još puno pitanja, a svakako će donijeti veliko kajanje zbog nepromišljene odluke koju ste donijeli.