ANĐEOSKA PORUKA! Izaberi svog ANDJELA CUVARA i saznaj kakvu ti PORUKU DONOSI!

ANĐEOSKA PORUKA! Izaberi svog ANDJELA CUVARA i saznaj kakvu ti PORUKU DONOSI!

1 prosinca, 2021 0 By Admin

ANDJEO BROJ 2.

Koliko god se ti trudio da pred drugima izgledas hladno, to ti ne polazi za rukom. Ti si jedna dobra dusa koja svakome zeli samo dobro. Nikada se neces usuditi da drugima pomislis zlo, jer ti cvrsto vjerujes da se u zivotu sve vraca. Pa cak i da ne vjerujes, ti prosto nisi osoba koja moze drugima da pomisli zlo.

Uvijek si se vodio dobrotom, mada ti ona nije uvijek donijela srecu. Ljudi su cudni i znaju da iskoriste srce dobre osobe. I tebi se to desilo, ali ti tim ljudima ne zamjeras. Ti si se opredijelio za dobrotu i to niko ne moze promijeniti. Tvoj andjeo za tebe ima jednu divnu poruku koja ce ti uskoro promijeniti zivot.

Vrlo je bitno da se nikada ne mijenjas i da uvijek ostanes vjeran sebi. Sudbina ce tebe za tvoju dobrotu nagraditi. Uskoro ces samo za srecu znati, jer se tvoji problemi blize kraju. Pred tobom je zivot o kakvom si uvijek sanjao, a sve zahvaljujuci tvojoj cistoj dusi i velikoj dobroti.  Andjeo i sretna zvijezda ce te pratiti na tvome putu i u zivotu ce te samo sreca pratiti.

 

 

ANDJEO BROJ 3.

Za tebe se slobodno moze reci da si osoba koja nema dlake na jeziku. Vodis se istinom, mada ti je ona znala donijeti velike probleme. Ali, vara se ko misli da bi se ti zbog toga promijenio. Nikada nisi mogao da presutis nepravdu. To nije u tvojoj naravi i nikada nece biti. Svojim rijecima ne zelis da povrijedis druge, ali istina mora biti.

Ti si u svom zivotu mnogo toga loseg prosao posebno kada je ljubav u pitanju, ali se istine nisi odrekao. Andjeo kojeg si izabrao tebi donosi sretne vijesti kada je ljubav u pitanju. Do sada se nisi mogao pohvaliti da te pratila ljubavna zvijezda.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To se uskoro mijenja i sa susretom koji slijedi mijenja se tvoj cijeli zivot. Ti ces sresti svoju srodnu dusu. Osobu koja ce tebe voljeti bas zbog toga sto si takav kakav si. Tvoja iskrenost je neke ljude mozda udaljila od tebe, ali ti priblizava osobu koja ce se ispostaviti kao tvoja srodna dusa. Velika sreca je pred tobom kakvu si iskreno i zasluzio.

Stranice: 1 2