3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI i više se NEĆE PRETVARATI za vrijeme Merkura u Strijelcu od 3. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI i više se NEĆE PRETVARATI za vrijeme Merkura u Strijelcu od 3. decembra 2021.:

1 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Zaljubljenost je s tobom trajala dobrih mjesec dana, a onda si nastavio ‘život kakav jest’. Biti zaljubljen obično znači biti zaljubljen i intimno privučen jednom osobom.

Proganjate tu osobu, obožavaju pažnju, vežu se za vas – i tu se stvari počinju raspadati. Zaista uživate u ‘jurnjavi’ i kada ste svi udobni i sigurni, postajete manje nego zainteresirani.

Ne želite očekivani sretan život para; želite uzbuđenje potrage i uzvišeni osjećaj zarobljenosti. Ono što ne želite je prizemno, a Merkur u Strijelcu će vam sasvim jasno dati do znanja da je ono što imate apsolutno toliko svjetovno koliko i može. Više niste zaljubljeni, a riskirali ste igrajući se s tuđim srcem. Nadajmo se samo da možete objasniti svoj izlaz iz toga.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Odljubio si se… od prijatelja. Da, tako je. Imate prijatelja, a ne ljubavnika, koji je već dugo s vama. Volite ga i obožavate, ali u posljednje vrijeme stvarno vam ide na živce.

Ne znaš možeš li više podnijeti da budeš u sobi s njim, što je za oboje bolno, budući da si u jednom trenutku bio kao  dva graška u mahuni, ‘najbolje prijateljstvo u povijesti svijeta’ vrste stvari.

Merkur u Strijelcu tjera vas da ovo prijateljstvo vidite u svjetlu stvarnosti, a otkriće je štetno: više niste ‘zaljubljeni’ u svog najboljeg prijatelja.

Što je još gore, ako sada ne progovorite, možete završiti ožalošćeni ogorčenjem. Razgovarajte o tome sa svojim prijateljem. Prijeđite preko onoga što vjerujete da se očekuje jedno od drugog. Ne dopustite da se veliko prijateljstvo pretvori u mrtvu vezu. Čarolija je još uvijek tu, samo morate otvoriti oči (i srce) da biste je vidjeli.

Stranice: 1 2