3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK mjesec decembar 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK mjesec decembar 2021.

1 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Još uvijek skupljate komadiće iz 2020. Ideja da je prosinac 2021. čudna vam je; gdje je otišla godina? Ono što se dogodilo prije više od godinu dana i dalje će vam ostati u mislima tijekom ove godine, au prosincu će dosegnuti najvišu razinu do sada. 2020. vam je oduzela mnoge stvari, ljude i ideje.

I dalje se ne osjećate ‘sigurno’, a ako vam nešto stvarno treba, to je osjećaj sigurnosti. Mrzite iznenađenja i sve ih očekujete kao negativna; ovo će vam dodatno otežati prosinac, jer ćete tijekom mjeseca čekati mnoga iznenađenja. Ljudi će vas bezuspješno pokušavati ‘razveseliti’.

Istina je da sada samo želite biti sami. Retrogradna Venera natjerat će vas da se u potpunosti povučete kada su ljubav i romantika u pitanju, a Hiron u Ovnu samo potvrđuje vašu potrebu da se držite podalje od ljudi. Dosta emocija, već!

Toliko toga osoba može podnijeti prije nego što se zatvori, a vi, Vaga, možete biti na rubu zatvaranja, tijekom prosinca 2021.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ono što će vas ovaj mjesec izbaciti iz ravnoteže, počinje odmah na početku, 4. prosinca, kada imamo pomrčinu Sunca mladog Mjeseca u Strijelcu. Ono što ćete odmah primijetiti je kaos. Ništa se ne radi.

Vaše riječi ne dopiru do ljudi, a vaše želje su daleko od ispunjenja. Anksioznost je ono što naglašava sve što činite, a koliko god se trudili, jednostavno ne možete dobiti zadovoljstvo koje vam je potrebno – vrstu koja vam govori da je kaos potpun.

Od vas će se tražiti da djelujete pod prisilom, a to će biti neizbježno. Iskreno, ovdje nema ničega s čime biste se mogli nositi, a bit ćete vučeni sa svih strana, što znači obitelj, djeca, posao i romansa.

Glavni osjećaj kaosa bit će u činjenici da se ništa tako drugačije ne događa; isti problemi, isti ljudi…a opet, svi su depresivni i svaljuju sve na tebe. Uvijek si rame na kojem se plače, a ponekad je to samo bol u A.

Prosinac će vas nominirati za “Broj jedno rame za plakanje”, stoga se pripremite čuti svačiju jecajuću priču, Vodenjače. Ako budete imali sreće, siječanj će vam donijeti nekoga čije će rame biti dostupno za vaše umorne suze.

Stranice: 1 2