VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

28 prosinca, 2022 0 By Admin

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Puno toga će vam poći za rukom u naredom periodu. Osjećat ćete se zadovoljno i moćno. Sve što si budete zacrtali vrlo lako ćete i ostvariti. Zaista dobar period vašeg života koji će se i nastaviti još neko duže vrijeme. Odlično za vas pa uživajte u tome i ne zaboravite razveseliti i one oko vas koji to očekuju.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ustrajni ste u svemu što radite i pred vama je period bez većih stresova i uzbuđenja. Prihvatite to i pokušajte riješiti neke emotivne stvari, poput ljubavne veza ili stvari u obitelji za koje smatrate da ima problema. Sada su vam zvijezde naklonjene za takve stvari pa ih pokušajte riješiti. Ako ide ide, a ako ne, doći će vrijeme i za to. Uživajte i posvetite se sebi i bližnjima. Ovo je vrijeme ljubavi i nježnosti za vas, pa ga iskoristite maksimalno više što možete. Bolje ćete se osjećati.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Živite prebrzo i prežestoko. Faza vašeg trenutnog života zahtijeva takav način života i u tome se dobro snalazite. Zarađujete dobro, ljubavni život vam je dobar, sve ide kako ste zamislili i sretni ste i zadovoljni vašim životom. Zvijezde su vam naklonjene i to će potrajati još neko vrijeme. Iskoristite to i uživajte. Možda da bar vikendom malo usporite, čisto zbog vašeg zdravlja, povremeno si omogućite kraći odmor i još ćete se bolje osjećati.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Prati vas osjećaj da je sve palo na vaša leđa. Sva težina svijeta sručila se na vas, a vi se maksimalno trudite da preživite. Koliko god se trudili malo toga vam polazi za rukom. Postoji problem u narednom periodu što se tiče vašeg zdravlja. Vaše zdravlje bi moglo biti narušeno upravo zbog ovakvog vašeg stava. Bez obzira išlo vam ili ne na poslovnom ,ljubavnom ili bilo kojem drugom planu, morate stati na loptu i usporiti sa naporima koje činite.

Kratkoročno će vam se to činiti kao propast, ali dugoročno će vam donijeti zdrav i kvalitetan život. Takvim djelovanjem riješit ćete i neke stvari koje niste očekivali riješiti u narednom kraćem periodu. Pokušajte se što više opustiti i nek ide kako ide za sada. Ništa previše nećete izgubiti, možete u budućnosti samo više dobiti.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Karijera vam je na prvom mjestu. Dobar period za to je pred vama pa ga iskoristite koliko god možete bolje. Vaš trud će se isplatiti. Možda ne uskoro, ali svakako ćete financijski osjetiti u budućnosti ovo čime se sada bavite. Ljubavni život vam je sve bolji i nemojte to zapustiti. Vrijeme sreće i blagostanja je pred vama pa se potrudite uživati u svemu tome. Zdravi ste, veseli i puni života. Savršeno!

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vrlo ste ambiciozni ali to vam se još ne vidi na poslovnom planu. Ustrajte u svojim ciljevima koje ste si zacrtali jer vam zvijezde govore da bi uspjeh mogao doći veoma brzo. Posvetite se tome što radite i osigurat ćete si duži period bez stresa, bar što se financija tiče. Poradite malo na vezi, ne zapostavljajte voljenu osobu. Svaka mala sitnica koju učinite, mali znak pažnje će vam donijeti veliku zahvalnost partnera. Nastavite samo kako ste i planirali i uspjet ćete.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2