VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vrlo škakljivo i turbulentno razdoblje je pred vama. Ne donosite bitne odluke, kako na poslu tako i u privatnom životu, jer bi se mogli pokajati. Dobro razmislite prije bilo kakve odluke i posavjetujte se sa nekim. Nemojte se sramiti tražiti savjet, jer će vam biti potreban. Radije sačekajte neko vrijeme i zvijezde će vam biti naklonjenije. Vrlo oprezno ako želite da vam budućnost bude bolja i mirnija.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Puno toga će vam poći za rukom u naredom periodu. Osjećat ćete se zadovoljno i moćno. Sve što si budete zacrtali vrlo lako ćete i ostvariti. Zaista dobar period vašeg života koji će se i nastaviti još neko duže vrijeme. Odlično za vas pa uživajte u tome i ne zaboravite razveseliti i one oko vas koji to očekuju.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ustrajni ste u svemu što radite i pred vama je period bez većih stresova i uzbuđenja. Prihvatite to i pokušajte riješiti neke emotivne stvari, poput ljubavne veza ili stvari u obitelji za koje smatrate da ima problema. Sada su vam zvijezde naklonjene za takve stvari pa ih pokušajte riješiti. Ako ide ide, a ako ne, doći će vrijeme i za to. Uživajte i posvetite se sebi i bližnjima. Ovo je vrijeme ljubavi i nježnosti za vas, pa ga iskoristite maksimalno više što možete. Bolje ćete se osjećati.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Živite prebrzo i prežestoko. Faza vašeg trenutnog života zahtijeva takav način života i u tome se dobro snalazite. Zarađujete dobro, ljubavni život vam je dobar, sve ide kako ste zamislili i sretni ste i zadovoljni vašim životom. Zvijezde su vam naklonjene i to će potrajati još neko vrijeme. Iskoristite to i uživajte. Možda da bar vikendom malo usporite, čisto zbog vašeg zdravlja, povremeno si omogućite kraći odmor i još ćete se bolje osjećati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

VELIKI ZIMSKI HOROSKOP za SVE znakove! od 21.12. do 21.03. Zvijezde otkrivaju kome će ZIMA donijeti NAJVEĆU LJUBAV, kome BOGATSTVO, a kome IZDAJU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top