LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Decembar: U toku dana će se nečija ljubavna situacija promijeniti iz korijena…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Decembar: U toku dana će se nečija ljubavna situacija promijeniti iz korijena…

13 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Osjećate učinke današnjih energija? Ohrabrite se. Dajte sve od sebe da napravite korak po korak i razmislite o tome kako napraviti neke planove za malo zabave ove večeri. Okupite se s prijateljima ili pogledajte film. Pomozite sebi da se osjećate bolje tako što ćete ostati zaposleni i usredotočeni, a zatim se malo rekreirajte. Tjedan će biti gotov prije nego što shvatite!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako imate partnera, možda ćete danas biti u iskušenju da zalutate, a ako ste slobodni, mogli biste se zainteresirati za uzbudljivu i drugačiju osobu. Važno je biti vrlo, vrlo oprezan u oba slučaja. Danas nije dobar dan za početak nove veze. Vjerojatnije je da će vas netko privući zbog opasnosti koju predstavlja nego zbog dugoročne koristi koju ćete oboje dobiti. Ne bacaj ono što imaš radi bacila zbog kojeg ćeš sutra požaliti.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Je li ti srce nedavno slomljeno? Ako jeste, što ste učinili da njegujete sebe? Provodite li svoje vrijeme čačkajući se i pitajući se ‘što ako’ ili se bavite umirujućim i oživljavajućim aktivnostima, poput razgovora s prijateljem ili promjene izgleda? Iako ne možete promijeniti kako se osjećate, možete odlučiti kako ćete se nositi s tim. Odaberite da se brinete o sebi najbolje što možete!

 

 

RAK

Danas ćete vjerojatno dobiti ruku pomoći ili utjehu od nekoga starijeg kome je stalo do vas. Nemojte se ustručavati pitati ih za njihova mišljenja, ideje i pomoć. Vjerojatno će im se svidjeti što to mogu učiniti umjesto vas i bit će im drago što ste im se obratili. Dopustite sebi da danas budete stvarno otvoreni i prihvatite ljubav i podršku koja vam se pruža.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Općenito govoreći, ovo bi trebao biti sretan dan za ljubav, karijeru, novac i zdravlje. Planovi za putovanje mogli bi se konačno ostvariti, a moglo bi se konačno dogoditi i dugo očekivano povećanje plaće. Trebali biste se osjećati vrlo entuzijastično i optimistično u pogledu svoje budućnosti, a možda biste čak bili dovoljno hrabri da iskoristite još nekoliko prilika. Idite na zlato i nemojte se iznenaditi ako zaista dođe!

 

 

DJEVICA

Provedite neko vrijeme sa svojim prijateljima. Uvjerit ćete se da vaša osobnost blista u svom punom sjaju i da će se svi oko vas dobro zabaviti! Dogovorite se da se okupite nakon posla i učinite nešto drugačije. Poslije, ako imate partnera, neka vidi i ovu vašu zabavnu stranu. Dodavanje male avanture svom ljubavnom životu lako će doći i vjerojatno će biti dobro prihvaćeno.

VAGA

Planetarna energija čini vas sretnim i ispunjenim dok vaši poslovni i financijski interesi i dalje rastu. Ponekad se možete osjećati pomalo dezorijentirano jer se čini da se sve događa odjednom, ali sve što možete učiniti je ići s tokom. Na kraju krajeva, vi ste na putu! Stvari koje se tiču ​​prijateljstva i ljubavi također se brzo mijenjaju, uglavnom na bolje, iako biste mogli ostaviti neke dugogodišnje suputnike za sobom. Drži se!

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Vjerojatno ćete se danas vratiti na posao, ali to će biti ublaženo vašom potrebom za avanturom. Avanture dolaze u raznim oblicima, a taj zahtjev vjerojatno možete zadovoljiti tako što ćete večeras odvesti partnera u novi restoran ili svoju obitelj u kino. Ako ste slobodni, zašto ne nazvati prijatelja i otići u bar na nekoliko rundi bazena?

 

 

STRIJELAC

Grupne aktivnosti ili društveni događaji u vašem području mogli bi vas dovesti u kontakt s novim i uzbudljivim ljudima koji bi s vremenom mogli postati prijatelji! Zajednički ciljevi i interesi mogli bi dovesti do planova za ambiciozne projekte. Koji god pothvat danas započnete, vjerojatno će se pokazati uspješnim ako se svi koji su uključeni u njega uključe. Navečer isplanirajte miran tête-à-tête sa svojim partnerom. Uživaj u danu!

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Vaš ego i fizička vitalnost danas bi trebali doživjeti malo pojačanja. Pokušajte izbrusiti čvrstu energiju uzemljenja koja vas potiče da se pomirite sa svojim emocijama. Budite svjesni činjenice da vaš često mračan stav može početi teško opterećivati ​​one koje volite. Pazite da nekoga ne povrijedite samo zato što znate da će vam oprostiti.

 

 

VODOLIJA

Ponekad možete biti ludo sentimentalni! Možda ćete večeras razmišljati o prosidbi svom partneru, iako to ne mora biti ponuda za brak! Moglo bi biti nejasnije poput “Što ako si kažemo točno što nam je na umu cijeli dan?” Vaše ideje su netradicionalne, ali bi mogle uspjeti!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas biste se mogli naći kako nastupate pred voljenima. Možda ćete se osjećati neobično oslobođeno i pomalo glupo. Vaš bi smisao za humor mogao biti jako jak upravo sada! Bit ćete u vrtoglavom, veselom raspoloženju i uživat ćete u opuštanju u društvu prijatelja ili voljenih osoba. Ako prisustvujete zabavi ili nekom društvenom skupu, mogli biste biti u centru pažnje. Pripremite dobre šale jer će ih vaša publika cijeniti!