3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

Ako postoji jedna osobina koju nam donosi Mjesec Trigon Saturn, to je strpljenje. Tijekom ovog tranzita skloni smo razmišljati o stvarima. Nismo impulzivni ni u čemu, dapače, skloni smo se povući i procijeniti što je ispred nas, prije nego što ravno uronimo.

Ako smo s godinama stekli neku mudrost, ovo je vrijeme kada naše znanje dolazi da nam pomogne.

Mjesec Trigon Saturn nam također donosi zdrav razum – što nas može natjerati da preispitamo svoje živote, uključujući odluke donesene u prošlosti, posebno odluke koje smo donijeli u ljubavi, poput onih zbog kojih smo prekinuli s nekim koga smo nekada voljeli.

Drugim riječima, ovo je vrlo dobar trenutak da preispitamo treba li se taj poseban netko iz prošlosti vratiti u naše živote.

Povratak s bivšim nije nešto što bi bilo tko trebao učiniti osim ako to temeljito ne razmisli. Mjesečev trigon Saturn vam daje taj prostor, potpuno neutralno polje misli u kojem možete shvatiti je li to ispravna stvar ili ste potpuno neosnovani.

3 horoskopska znaka koji se vraćaju s bivšem tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Prešao si dug put, Lave, i u ovom trenutku svog života osjećaš se iskusnim i zrelim. Napravili ste dovoljno pogrešaka da znate da se iz njih može mnogo naučiti, i uzeli ste te lekcije i djelovali po njima; osjećate da sada možete vjerovati vlastitim odlukama, a s Mjesečevim trigon Saturnom u vašim kartama, možda ćete razmišljati o nekome iz svoje prošlosti.

Ova osoba je bivša, iako je zapravo nikada niste preboljeli… a sigurno znate da ni ona vas nikada nisu preboljela.

Ono što bi na početku moglo započeti kao telefonski razgovor, moglo bi se vrlo dobro pretvoriti u druženje, znate ‘za stara vremena’. Jedna stvar vodi drugoj, i prije nego što to shvatite, s ovim bivšim kujete planove da se ‘vratite zajedno’. Tko zna, ovo bi zapravo mogao biti briljantan potez.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top