3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Chirona u Ovnu od 1. decembra

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Chirona u Ovnu od 1. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nitko se ne ljuti kao ti, a nitko ne drži do neuspješne veze kao ti. Samo ne puštaš. Ponekad se tako čvrsto držite da svoju bol upotrijebite da probudite suosjećanje prema sebi, i, također, shvaćate.

Poznati ste kao osoba koja ne zna prepustiti stvari svojim prijateljima, a to je ponižavajuće.

Hiron u Ovnu ne želi imati ništa s porubljenjem i habanjem; to je direktan napad na vaš integritet: volite li sebe, Blizanci?

Ako je tako, zašto onda inzistirate na čuvanju ovih loših uspomena poput štake? Hiron u Ovnu inspirira vas da pustite ovu osobu iz svoje prošlosti.

Nakon što vidite da vam samo zbog intenziteta vlastite privrženosti donose bol, uskoro ćete ih moći pustiti. Zbogom nije lako, ali ponekad je potrebno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Vi ste, kao i mnogi drugi, ranjeni ratnik, a Hiron u Ovnu vam to znanje čini dostupnim. Stalno pričate o toj osobi koja je bila “vaša jedina prava ljubav”.

“Ljubav tvog života.” “Jedina osoba koju si stvarno volio…” Svi tvoji prijatelji se zgražavaju kad pričaš o ovom bivšem jer svi znaju da je ta osoba kreten — netko tko te potpuno nije poštovao.

Tijekom ovog tranzita bit ćete pomaknuti na jasnoću; vidjet ćeš da je jedino dobro u vezi s njima ono što kažeš o njima.

Vi ste zaslužni što je ovaj kreten postao takvom superzvijezdom, a kad to vidite na taj način; zahvaljujući Chironu u Ovnu, nećete se moći vratiti.

Točka bez povratka događa se tamo gdje ste vi i ova osoba u pitanju. Jednom kada vidite koliko su zaista grozni, nećete to moći ukloniti. Uskoro ćeš preboljeti svog bivšeg.

Stranice: 1 2