3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Neptuna izravno u Ribama od 2. decembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Neptuna izravno u Ribama od 2. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Da barem imate hrabrosti samo reći ono što vam je na umu, umjesto da to pasivno agresivno implicirate, puno biste brže došli do točke i s mnogo manje drame.

Četvrtak je dan kada preskočite igre uma i mučenički izlet i krenete pravo na zlato, što znači da ćete se s Neptunom u Ribama, 2. prosinca, osjećati dovoljno hrabro da se suočite sa svojim ljubavnikom-partnerom po pitanju koje je bio ti na umu.

Veliki dio? Slušat će, prihvatiti i biti presretni što ste im konačno dovoljno vjerovali da ne igrate igrice kako biste dobili ono što želite.

Možda ćete također shvatiti da je vaš partner oduvijek bio na usluzi i da želi da progovorite; pasivno-agresivna stvar je dosadna i vide da to radite svaki put.

Ovaj bi vam tranzit trebao dati samopouzdanje da znate da ste već voljeni i prihvaćeni te da ne morate igrati igrice da biste dobili ono što želite.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Za vas je to praktički dan na nebu u Ribama – Neptun je kao da vam skinete ovratnik. Konačno možete ponovno disati.

Taj je osjećaj depresije sada povučen, i iako se ništa nije promijenilo, vaš je stav kozmički prilagođen slobodi i zadovoljstvu.

Vaš ljubavni život uskoro će se poboljšati, a to je uglavnom zahvaljujući vama i novootkrivenoj sposobnosti vašeg partnera da komunicirate – poput prijatelja.

Nema više igara, nema više izleta glavom; nedostajao vam je ‘prijatelj’ kojeg ste nekada imali; osjećate da je cijela romantika sjajna, ali nedostaje dio prijateljstva, a to je upravo ono što se vraća.

Stoga se radujte činjenici da vi i vaš partner niste predodređeni za neki dosadan život u kojem morate održavati izgled; vi ste zapravo najbolji prijatelji. I to se vidi. Hooplah!

Stranice: 1 2