JANUAR ĆE BITI VRLO ZANIMLJIV MJESEC: OVAJ znak će RASKINUTI svoju ljubavnu VEZU, a kod OVOG znaka VELIKE TAJNE izlaze na vidjelo!

JANUAR ĆE BITI VRLO ZANIMLJIV MJESEC: OVAJ znak će RASKINUTI svoju ljubavnu VEZU, a kod OVOG znaka VELIKE TAJNE izlaze na vidjelo!

31 prosinca, 2023 0 By Admin 2

Vrlo interesantno razdoblje slijedi za ova dva znaka, slijedi im mjesec za pamćenje! Jedan znak će, na žalost, raskinuti svoju ljubavnu vezu koja je imala budućnost, ali se sve u trenu srušilo!

Drugi znak će svjedočiti tome da se svaka tajna kad-tad otkrije. Velike tajne izaći će na vidjelo i promijeniti mnogo toga u budućnosti…

 

RIBE

Vaša ljubavna veza je interesantna i zanimljiva, puna raznih događanja, jednostavno dinamična. Postoje tu i periodi prepuni ljubavi i nježnosti kao i periodi svađe i ljutnje. Nije to ništa neobično jer svaka veza ima uspona i padova. Zato smatrate da vaša veza ima budućnost jer uspijevate riješiti sve probleme, ali isto tako znate uživati u romantičnim trenutcima.

Međutim, uskoro ćete shvatiti da griješite što se tiče budućnosti jer će se vaša veza raspasti kao kula od karata. Bit će to traumatično iskustvo za vas jer tako nešto će doći iz vedrog neba. Razlog za takav naprasni prekid ljubavne veze bit će prevara vašeg partnera. Vaš partner će učiniti nešto nepromišljeno i zauvijek okončati vašu vezu.

Neće samo vama biti jako teško zbog toga. Vaš partner će također pokazati iskreno kajanje zbog stvari koje je učinio, ali povratka više neće biti. Vi jednostavno nećete moći prijeći preko toga i to će okonćati vašu vezu trenutno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što slijedi past će vam jako teško, ali morat ćete shvatiti da je i to dio života. Morat ćete se pomititi sa time i krenuti dalje.

BIK

Dugo vremena živite sa tajnom koju čuvate u sebi i to vam postaje sve veći teret. Mislili ste da neće biti tako teško čuvati tajnu koju znate samo vi, ali što vrijeme prolazi, sve vam je teže. Osjećate potrebu da se nekome povjerite, ali znate da bi tako nešto dovelo do brojnih komplikacija.

Vjerojatno biste povrijedili neke bliske osobe kada bi se vaša tajna saznala i zato ju tako dugo skrivate. Niste ni slutili da je čuvanje tajne tako naporno i da tako utječe na vas.

Osjećate veliku potrebu da kažate nekome o čemu se radi, ali tada bi svi oko vas doznali vašu tajnu jer kome god da ju kažete, taj će ju morati reći naglas. Ta osoba bi obznanila vašu tajnu drugima jer se radi o velikoj tajni koju sigurno ne bi prešutio.

Sve je dobro dok nitko ne zna za to što dugo skrivate, objava takve velike tajne izazvala bi brojne probleme u odnosu sa osobama koje su vam bliske.

Ipak, dolazi vrijeme kada više nećete moći nositi to u sebi. Uskoro ćete objaviti svoju tajnu i šokirati ljude oko vas. Učinit ćete to jer više nećete moći podnijeti toliki teret koji takva tajna nosi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Konačno će vaša velika tajna izaći na vidjelo, pa što bude. Tek tada osjetit ćete ogromno olakšanje, ali i posljedice otkrivanja tajne. Posljedice neće biti ugodne, ali vi ćete se sa njima lakše nositi nego sa čuvanjem takve tajne toliko dugo vremena u sebi.