IZABERI LJUBAVNU SLIKU i SAZNAJ da li ti NAREDNI MJESEC donosi BIVŠU LJUBAV ili SRODNU DUŠU ili…

IZABERI LJUBAVNU SLIKU i SAZNAJ da li ti NAREDNI MJESEC donosi BIVŠU LJUBAV ili SRODNU DUŠU ili…

29 studenoga, 2021 0 By Admin

TREĆA LJUBAVNA SLIKA:

Ono što je sigurno je to da će vam se život totalno zakomplicirati. Iako imate dobru ljubavnu vezu i smatrate da ništa ne može narušiti vaš sklad i mir, ipak može. U vaš život vratit će se jedna osoba, a ta osoba je vaš bivši partner. To je osoba koja vam je nekad bila sve na svijetu i netko koga ste voljeli najviše na svijetu.

Vi ćete moći ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom. Na vama će biti velika odluka koja vam neće biti ni malo laka. Da li ostati u vezi u kojoj ste sada ili ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom.

Ako ste slobodni onda niste ni svijesni da vam je ljubav veoma blizu. Osoba sa kojom ste u prijateljskom odnosu ima već neko vrijeme duboke emocije prema vama. U narednom periodu ta osoba će vam jasno otkriti svoje osjećaje. Na vama će biti odluka da li ćete pružiti priliku sebi i toj osobi.

 

 

ČETVRTA LJUBAVNA SLIKA:

Ono što je sigurno je da od narednog period možete očekivati neočekivano. Iako vam zapravo često godi vaša sloboda, ipak također su česti i oni dani kada se osjećate veoma usamljeno. Ako ste odabrali ovu sliku, ona o vama govori da čeznete za pravom ljubavi, a ne nekakvim prolaznim i kratkotrajnim vezama.

Pomalo već počinjete vjerovati da možda ipak nećete imati priliku sresti i upoznati svoju srodnu dušu. Ali, da to nije tako, već ćete se ubrzo uvjeriti. Vašem traganju i čekanju na pravu ljubav će doći kraj. Još vrlo malo je ostalo do kraja vašeg puta na kojemu ćete sresti svoju srodnu dušu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Srodne duše se osjete odmah, zato se i zovu srodne duše. Upravo ćete vi već od samog početka osjećati da se sa tom osobom osjećate drugačije i posebnije. Od prvih momenata ćete znati da je to vaša srodna duša. Pred vama je period velike ljubavne sreće i zadovljstva.

Stranice: 1 2