IZABERI LJUBAVNU KARTU i SAZNAJ hoće li ti DECEMBAR donijeti LJUBAVNU SREĆU ili LJUBAVNU PATNJU!

Tarot karte su jedna od metoda proricanja budućnosti

Ove tri karte imaju posve drugačija značenja. Ponudili smo vam tri karte. Vi izaberi samo jednu kartu, a mi ćemo vam reći kakva je vaša ljubavna sudbina u bliskoj budućnosti. Da li će vam ljubav u bliskoj budućnosti donijeti ljubavnu sreću ili ljubavnu bol…

 

 

PRVA KARTA

Za mnogo toga ste se vi uspjeli izboriti u životu, ali se niste uspjeli izboriti za onu pravu ljubav. Bilo je ljubavnih veza u vašem životu, ali ni jedna veza nije bila onakva kako ste željeli da bude. Vaš problem je što previše vjerujete ljudima i što mislite da su spremni napraviti za vas ono što ste vi spremni napraviti za njih.

Vama je ljubav možda najbitnija u životu i kada volite, svoj život podredite partneru i gotovo da nema toga što ne bi napravili za voljenu osobu i za sreću voljene osobe. Problem je što vi niste imali osobu koja je bila spremna na sve zarad vaše sreće i to je najveći razlog zašto ste nesretni u ljubavi.

Odabirom ove karte u vaš život će ući ljubav, jer ovo je karta ljubavi i novih početaka. Vama slijedi susret sa jednom osobom koja će se početi boriti za vas i vašu ljubav. Ta osoba će biti spremna na sve i na sva odricanja samo da bi vas imala pored sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što morate promijeniti je to da ipak držite tu veze u blagom neznanju, odnosno partnera. Pružajte ljubav i svu nježnost i pažnju, ali ta osoba ne smije znati da je postala vaš centar svijeta i da ne znate kako bi živjeli više bez njega.

 

Nastavak na idućoj stranici…

IZABERI LJUBAVNU KARTU i SAZNAJ hoće li ti DECEMBAR donijeti LJUBAVNU SREĆU ili LJUBAVNU PATNJU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top