LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Decembar: Netko mora pripaziti na svoje EMOCIJE i BURNO PONAŠANJE i tražiti OPROST od partnera…

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Decembar: Netko mora pripaziti na svoje EMOCIJE i BURNO PONAŠANJE i tražiti OPROST od partnera…

11 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjetite ga također na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate nečijim željama!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pazi na svoju ćud. Mogli biste ga istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen vašom ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Vaša ljubav vam je bila veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim vremenima. I zbog toga mu velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Pokušajte promijeniti situaciju prije nego što se sve raspadne.

 

 

RAK

Vaša ljepota gotovo će se učvrstiti u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i razbijete ga. Ali pazi da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jedan od vaših prijatelja možda treba vašu pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠ

 

LAV

Pravo je vrijeme da se ozbiljno bavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Napetost između vas i vašeg partnera može se povećati na početku dana, ali ljubav će smiriti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intimnost i dan će završiti toplo. Možete čak isplanirati izlazak čak i sa svojom voljenom na omiljenim odredištima za druženje.

VAGA

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Morate paziti da ne provjeravate strpljenje vašeg partnera. Oni su vas tolerirali i davali vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na njihove pokušaje da vam udovolje. Uredu je; oprosti im što su te jednom povrijedili. Oni su stvarno krivi za sve svoje greške i neće ih više ponoviti.

 

 

STRIJELAC

Danas se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi niti u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe danas.ᅠ Posebnu pozornost trebate posvetiti svojoj djeci i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Danas je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Možda će vas privući netko iz drugačijeg kulturnog porijekla ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeno prema ovoj osobi. Ostala događanja će nestati kada budete s tom osobom. I ovaj susret može čak dobiti oblik ako Svevišnji želi!

 

 

VODOLIJA

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Vaš partner će također imati razumijevanja i prihvatit će sve onako kako objasnite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:  Vaš životni stil i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, bit ćete mu velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.