LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Decembar: Jedan znak će danas doznati da ga PRIJATELJ TAJNO VOLI… Hoće li doći do veze!?

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Decembar: Jedan znak će danas doznati da ga PRIJATELJ TAJNO VOLI… Hoće li doći do veze!?

10 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu ste; morate ići zbog ljubavi a ne vjenčati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz vaš želudac kad vidite tu osobu će biti pokazatelj toga! Neka vas intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bliski prijatelj bi danas mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda nije verbalno nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

 

BLIZANCI

Danas se možete naći u društvu nekoga tko je željan biti s vama i već dugo čeka da zatraži vašu pažnju. Možda se ispostavi da je to strastven i ozbiljan romantični susret, a ovo je ono što ste tražili! Dobar dan, iskoristite ga na najbolji način! I samo budi originalan!

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Vaš partner je možda zadnjih nekoliko dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

 

 

LAV

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U realizaciji vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Danas se osjećate posebno optimistično i diplomatski. Stoga ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili vašoj vezi danas. Vaš partner može biti krivo informiran o vama ili može isplivati ​​s ljutnjom od davnina. S tim ćete se lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.

VAGA

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće nestati. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

 

STRIJELAC

Preozbiljni ste i vjerojatno previše razmišljate o problemima u vezi. Osvijetliti. Neka vam bude cilj provesti vrijeme sa svojim partnerom. Jednom kada prestanete pokušavati otkriti dvostruko značenje svake geste, otkrit ćete da je vaš odnos izgrađen na jakoj osnovi i ponekad jednostavno trebate raspustiti kosu i uživati ​​u stvarima kakve jesu.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Dobro partnerstvo u osobnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički poduhvat vas i vašeg partnera pokazat će se velikim uspjehom u ljubavnim, ali i poslovnim pitanjima. Vas dvoje vrlo dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete jako dobro slagati jedno s drugim. Budi i dalje tako uvijek.

 

 

VODOLIJA

Vrijeme nije baš povoljno za romantične aktivnosti i veze će vjerojatno zaglaviti u kolotečini. Međutim, bračni parovi možda će uz malo truda moći napuniti svoju romansu koja blijedi. Možda osjećate da vam ljubav nameće prezahtjevne odgovornosti, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići iznad ove privremene iritacije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Planetarni položaji su možda jučer rezultirali previranjima na frontu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.