DNEVNI HOROSKOP za 10. Decembar: OVAJ znak mora pripaziti na jednu OSOBU i PRESTATI joj se POVJERAVATI…

DNEVNI HOROSKOP za 10. Decembar: OVAJ znak mora pripaziti na jednu OSOBU i PRESTATI joj se POVJERAVATI…

9 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Mogu se pojaviti situacije koje bi vas mogle dovesti u iskušenje ili prisiliti da djelujete impulzivno. Ovo je vrijeme da preuzmete odgovornost za sebe i uhvatite se u koštac sa svim tim svojim borbenim duhom. Budite zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci ili mlađoj braći i sestrama. Također ćete se moći dobro družiti s ljudima u društvu i iznenadit ćete se toplom dobrodošlicom koju će vam pružiti!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dnevni horoskop: Danas ćete biti raspoloženi s povjerenjem. Opasnost od toga je da se na kraju možete povjeriti osobi kojoj u srcu nije vaš najbolji interes. Dakle, budite sigurni u osobu prije nego joj ili njoj rasteretite svoju dušu. Ako ste posljednjih dana imali nesuglasice  bilo kod kuće ili na poslu, danas je sjajan dan za produženje maslinove grančice.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Ovo je naporan dan za vas ukoliko vam je radni dan. Vidjet ćete kako se gomilaju sastanci. Iako se trudite sve svoje obveze ispuniti na vrijeme, velika je vjerojatnost da ćete zaostajati i to može izazvati određeni stres. Nemojte se ustručavati tražiti i prihvatiti pomoć u izvršavanju svojih zadataka. Inače ih možda nećete uspjeti završiti na vrijeme.

 

 

RAK

Danas ćete morati svoje povjerenje staviti u drugu osobu. Ova osoba može biti netko vama blizak, prijatelj ili rođak. On ili ona će vam pomoći u nekom ključnom zadatku koji će značajno utjecati na vašu budućnost, ali ovdje je ključno povjerenje koje ćete morati ukazati toj osobi. To će zahtijevati skok vjere s vaše strane.

 

 

LAV

Danas morate shvatiti da vam to što ste zarobljenik prošlosti neće pomoći ni na koji način. Morate naučiti lekciju iz prošlosti, ali tada ćete je morati pustiti. Ako to možete shvatiti, možete napraviti divovski korak prema rješavanju velikih problema s kojima ste se susreli u životu.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Život vam može ostaviti samo dva izbora i jednako je bolno podnijeti gubitak bilo kojeg od ta dva izbora. Slušanje svog srca može vam pomoći da pronađete izlaz! U slobodno vrijeme napravite popis ciljeva, ali im postavite prioritet. Vaše ambicije su se povećale, a time i vaša želja da ih što prije ispunite.

VAGA

Danas ćete razviti prirodnu sklonost tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete kopati u pete čak i kada logično shvatite da to nije u vašem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i činiti ono što vam um predlaže umjesto da djelujete prema svojim instinktima. Uspijete li se malo popustiti, situacija se može brže riješiti i bit ćete puno sretniji.

 

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop: Potrebna vam je pomoć i što prije to shvatite, to bolje. Pravovremeni poziv prijatelju ili mentoru može uvelike pomoći u uspostavljanju vašeg duševnog mira i položaja u životu. Promjene kojima ste se opirali počet će imati više smisla i vi ćete započeti proces implementacije tih promjena. Ne dopustite da vam ego stane na put praktičnoj potrebi.

 

 

STRIJELAC

Položaji planeta ukazuju na to da se na vašem putu sada mogu pojaviti neočekivane prepreke. Posljednjih nekoliko dana doživljavate glatku plovidbu i ništa ne ukazuje na drugačije. Ali danas će doći do zastoja i poremećaja koji mogu utjecati na vašu produktivnost i raspoloženje. Nepredviđene komplikacije mogu dovesti do odugovlačenja vašeg projekta.

 

 

JARAC

Dnevni horoskop:  Danas hitno trebate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, usprkos svim vašim dobrim namjerama, idete u smjer sudara. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

 

VODOLIJA

Morate održavati stabilan stav i razmisliti o stvarima razumno i logično prije nego što uskočite s obje noge. Ovo je vrijeme fantazije za vas. Dakle, okrenite svoj um prema romantici i uživanju. Primjena fantazije na romansu ići će vam u korist, ali rezultati mogu biti vrlo različiti ako na svom radnom mjestu pokušate biti maštovit.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se donijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.