3 horoskopska znaka koji će NAPUSTITI PARTNERA i PREKINUTI VEZU za vrijeme Marsovog Trigona Neptuna od 28. novembra

3 horoskopska znaka koji će NAPUSTITI PARTNERA i PREKINUTI VEZU za vrijeme Marsovog Trigona Neptuna od 28. novembra

27 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Upravo ćete odustati od ljubavi, uz pomoć Marsa Trine Neptun, tranzita poznatog po svojoj sposobnosti da započne rat zbog najobičnijih nesuglasica.

Stvar je u tome da ste daleko iznad dijela slučajnih nesuglasica u vašem sadašnjem odnosu, a ako se još zadržite, samo ćete još više patiti.

Pa, to je malo pretjerivanje, ali svejedno, ono što se događa je da živite u ratnoj zoni, stvorenoj izgubljenom ljubavlju, i to vam oba života čini smiješnim i farsičnim.

Netko ovdje mora nešto poduzeti po tom pitanju ili ćete oboje na kraju otkinuti jedno drugome glave. Vaša sadašnja veza će vas izluditi ako je ne prekinete što je prije moguće.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Živite na nadi i snovima, a kada teška vremena postanu teška, vrlo je lako otići unutra, gdje je sigurno i sve izgleda lijepo i obećavajuće.

Ono što se trenutno događa u vašem ‘vanjskom’ svijetu je problematično; tvoj ljubavni život se pretvorio u ništavilo.

Oboje to znate, a vi, Strijelce, to ne podnosite dobro. Htjeli biste se pretvarati da je sve u redu, ali vaša utroba kaže da ništa nije u redu i da vaš maštarski život ne radi ono što ste željeli: činiti stvarnost boljom, pravednijom. Pa, život nije fer, a ljubav nije sigurna stvar.

Nećete biti jedini koji se pojavi prekasno na vlastitom tulumu na odlasku, a s Marsom Trine Neptunom bit ćete ispraćeni do ulaznih vrata, gdje ljubav prestaje, a nadamo se da vas čekaju bolje stvari.

Ne trebate odustati od ljubavi općenito, ali morate odustati od ljubavi koja pokreće vašu sadašnju vezu.

Stranice: 1 2