VODOLIJA – VELIK i OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu. – Vrijeme je da saznate sve u detalje o 2022. godini!

VODOLIJA – VELIK i OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu. – Vrijeme je da saznate sve u detalje o 2022. godini!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Vodenjaka

Nije tajna da volite samački život, Vodenjače. Kao i većina zračnih znakova, cijenite svoju slobodu. A sa strastvenim Marsom koji na početku godine prolazi kroz pustolovne, spontane Strijelce, apsolutno se ne žurite pronaći svoju srodnu dušu. A sada definitivno nemate ni puno vremena ni strpljenja za igre. Želite se dobro zabaviti (a možda čak i naučiti nešto). Ali tražite istinska iskustva i niste zainteresirani za druženje s bilo kim tko ima plan ili se čini da glumi .

Tu je i mlad mjesec u vašem nezavisnom znaku početkom veljače. Vodenjak, koji vam daje mali pregled dobrih stvari koje će doći u vašem ljubavnom životu ove godine. Ova uzbudljiva lunacija podsjeća vas na vaše jedinstvene talente i osobnost i može donijeti pozitivne promjene u vaš život ako ste im otvoreni. Lako je upoznati nove ljude tijekom faza mladog mjeseca, a ova ističe razmišljanje izvan okvira. Razmislite o izlasku na barem jedan spoj s nekim s kim se inače ne biste vidjeli.

Prekrasna Venera krajem listopada provodi vrijeme u emotivnim vodama Škorpiona. A vaš stav o ljubavi mogao bi se doista promijeniti pod transom ove intenzivne energije. Iako se ove dvije vibracije ne poklapaju uvijek, jedno je sigurno… Teško je odoljeti ljubavi, u dobru i zlu, kada se ovo dvoje spoji. Pazite da sada postanete potpuno opsjednuti nekim ili da doživite ljubav na prvi pogled. Znate, sve one stvari u koje kažete da ne vjerujete. Možda ćete se jednostavno predomisliti nakon što proživite ovih nekoliko intenzivnih tjedana!

 

Horoskop za novac i karijeru Vodenjaka

Novac vam često lako dolazi, Vodenjače, jer volite biti na vrhuncu. Kada ste spremni riskirati i iskoračiti izvan svoje zone udobnosti, težite financijskim prilikama i prilikama za karijeru koje drugi ljudi možda ne bi, a za to ste nagrađeni. 2022. vrijedni Saturn je u partnerstvu s vašim inteligentnim znakom koji voli tehnologiju tijekom cijele godine. To bi vam trebalo pomoći da se oslobodite svih tradicionalnih ograničenja u karijeri za koje smatrate da ste u posljednje vrijeme. Vaše bezgranične ideje čine vas neprocjenjivim dijelom svakog tima, a vaša neobična osobnost pomaže vam da se izdvojite od ostatka konkurencije.

Vaš buntovni matični planet Uran sada je u stabilnom Biku koji štedi novac, što bi se moglo činiti kao neusklađenost, ali vam zapravo može pomoći da postavite neke izvrsne planove za zdraviju financijsku budućnost. Diverzifikacija ulaganja i premještanje novca na različite vrste razina rizika mogli bi vam donijeti dugoročnu dobit, ali bit će potrebno vaše strpljenje. Morat ćete biti dosta suzdržani kako biste se klonili shema za brzo bogaćenje i izbjegle uskakanje na najnoviju kriptovalutu. Držati se tog kursa i držati se tradicionalnijih načina povećanja svog bogatstva na kraju će se isplatiti.

Kada sretni Jupiter provede vrijeme u sanjivim Ribama do početka svibnja, možda ćete previše idealizirati svoje financije ili potencijalnu zaradu. Možda biste željeli kupiti taj skupi auto ili prihvatiti posao iz snova koji se ne isplati misleći da će na kraju sve uspjeti, a to bi bilo sjajno! Ali ponekad to nije slučaj, pa je najbolje sada usvojiti način razmišljanja “nada se najboljem, ali se pripremi za najgore”. Jupiter koji ide izravno u vatrenom Ovnu do kraja srpnja može dovesti do impulzivnih odluka, a planiranje za budućnost bit će gotovo nepostojeće. Rano postavljanje plana može vam pomoći da kasnije izbjegnete financijske hitne situacije.

Stranice: 1 2