STRIJELAC – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je sa saznate kakva će vam biti 2022. godina!

STRIJELAC – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je sa saznate kakva će vam biti 2022. godina!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Strijelac

Jedan od vaših omiljenih načina da upoznate nove ljude (i potencijalne ljubavne interese) je putovanje svijetom i nove avanture. Vi ste jedan od najotvorenijih znakova kada su u pitanju spojevi, a većina Strijelaca nema određeni “tip”. Budući da vaše avanture na putovanju (a samim tim i vaš ljubavni život) mogu biti poremećene zbog tri godišnja retrogradna razdoblja Merkura. Svakako imajte na umu ove datume dok pravite svoje planove: od 14. siječnja do 3. veljače; 10. svibnja do 3. lipnja; i od 9. rujna do 2. listopada. Ovi ciklusi od šest tjedana mogu uzrokovati elektroničke greške, kašnjenja/otkazivanje letova i druge nezgode povezane s putovanjima koje avanturu mogu učiniti mnogo manje zabavnom nego inače.

Mjesec vodi vaše emocije… A kada je pun u vašem znaku početkom lipnja, imate priliku razmisliti o tome kako se vaš ljubavni život promijenio u proteklih šest mjeseci i kako biste se željeli poboljšati u budućnosti. Možda ćete biti preplavljeni idejama zahvaljujući utjecaju sunca Blizanaca koji brzo razmišlja. Ali ova lunacija vam pomaže da usredotočite svoju pozornost na postizanje dugoročnih romantičnih ciljeva koje ste već neko vrijeme imali na vidiku.

Eros, asteroid žudnje, također je u vašem znaku od sredine prosinca do kraja godine, pružajući vam nekoliko tjedana intenzivnog seksipila. Vaš entuzijazam za život i ljubav je zarazan, a drugi ljudi žele biti oko vas (u spavaćoj sobi i izvan nje).

 

Horoskop za novac i karijeru Strijelac

Saturn, planet koji je najviše povezan s vašom karijerom i stvaranjem stvari, ove godine provodi vrijeme u progresivnom, inovativnom Vodenjaku. To bi vam trebalo dati priliku da promijenite stvari ako niste zadovoljni svojim trenutnim poslom. Vrijeme je da isprobate nove stvari dok ne pronađete ono što vam se stvarno sviđa… A da se ne fokusirate toliko na novčane nagrade. Možda se želite pridružiti neprofitnoj organizaciji ili obavljati pro bono posao pod ovim humanitarnim utjecajem, Sag. To bi moglo smanjiti vašu zaradu, ali vas općenito učiniti sretnijima.

Revolucionarni Uran nastavlja provoditi vrijeme s konzervativnim Bikom cijele ove godine, potičući vas na neke vrlo proračunate rizike. Grananje i diverzifikacija mogu biti zastrašujući. Ali postoje stručnjaci koji će vam rado pomoći s opcijama ulaganja. Ove će godine doći do neizbježnih financijskih potresa na globalnoj razini, a najbolje ih možete prebroditi tako da ostanete na tržišnim pozicijama s nižim rizikom.

Ekspanzivni Jupiter započinje godinu u Ribama, a zatim prelazi u drugi spontani vatreni znak Ovna sredinom svibnja, otkrivajući vaše liderske kvalitete i dajući vam neke munjevite ideje koje bi vam zaista mogle promijeniti život na iznenađujuće načine. Sada ste spremniji skočiti na potpuno neistražen teritorij i sretni ste što ste prvi koji će izmisliti ili otkriti novi način rada. To vas čini izvrsnim dodatkom timu na poslu, iako ćete, naravno, htjeti biti vođa. Budite u potrazi za trigonom Venera-Jupiter sredinom studenog koji može dovesti do dobrih ulaganja koja povećavaju vaše bogatstvo.

Stranice: 1 2