STRIJELAC – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je sa saznate kakva će vam biti 2022. godina!

STRIJELAC – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je sa saznate kakva će vam biti 2022. godina!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Strijelca. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Strijelca

Kao vatreni znak, imate otvorenu, avanturističku osobnost na koju utječe sretni, ekspanzivni Jupiter, vaš nevjerojatan vladar. Budući da je Jupiter u prvom dijelu godine u partnerstvu s intuitivnim vodenim znakom Riba, dobivate priliku da se odmaknete od stvari s kojima vam ponekad odvratite pažnju i steknete dragocjeno znanje iz intenzivnog unutarnjeg rada. Meditiranje i razvoj vaše intuicije na nove razine je ono o čemu se radi u ovoj duboko introvertnoj i duhovnoj zajednici.

Jupiter prelazi u vatrenog i strastvenog Ovna u svibnju prije nego što prijeđe u retrogradno razdoblje od kraja srpnja do kraja studenog (u Ovnu i natrag u Ribe). To vam daje izvrsnu priliku da pregledate i procijenite svoje ciljeve i ideale. Promjena smjera sada neće biti laka, ali doći će vaše vrijeme. Usredotočite se na prilike da povećate svoje obilje, a pritom budite zahvalni za ono što već imate.

Kao i uvijek, sunce putuje kroz vaš znak od kraja studenog do kraja prosinca, potičući vas da proširite svoje vidike kroz uzbudljive svjetske avanture. Što je bilo na vašem popisu zadataka za što još niste stigli? Ovo je vaša godina da planirate rođendansko putovanje negdje gdje ste oduvijek željeli otići  i pozvati desetak svojih najbližih prijatelja! Život je sve u tome što ga napravite, vatreni Strijelce. Pa zašto ne biste kraj 2022. proveli u najboljem provodu ikad! Iako niste veliki planer, trebali biste napraviti iznimku za ovo putovanje života.

 

Horoskop za ljubavne parove Strijelac

Moćni Mars je u vašem avanturističkom znaku prva tri tjedna u godini i počet ćete vidjeti svoj ljubavni život za ono što je stvarno moguće. Gotovo da nema ograničenja za ono što sada možete postići, samo ona koja sami sebi postavljate. Jednom kada krenete u smjeru svojih romantičnih ciljeva, bit će vas iznimno teško zaustaviti. Budući da ćete sada biti najimpulzivniji, svakako uključite svog partnera u svoje planove. Želite ih imati uz sebe, a ne stalno u mraku tijekom svojih ljubavnih avantura.

Boginja ljubavi Venera početkom svibnja ulazi u moćnog Ovna. to vam može jako zagrijati početak ljeta! Tijekom sekstila Venera-Saturn pred kraj mjeseca, od partnera ćete tražiti sigurnost i potpunu predanost, a spremni ste to dati zauzvrat. Ako niste bili najpouzdanija osoba, pravo je vrijeme da to nadoknadite.

Asteroid Juno povezan je s privrženostima i obvezama te od kraja travnja do kraja godine provodi u osjetljivim, nježnim Ribama. Sada želite osjećati duboku povezanost sa svojim partnerom. a ako stvari nisu idealne, mogli biste provesti značajno vrijeme sanjareći o tome kakvi biste željeli da su. Bezuvjetna ljubav je ono što tražite pod učinkom ovog tranzita i spremni ste ignorirati partnerove nedostatke više nego inače ako vam to pomaže da postignete tu duboku karmičku povezanost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2