NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. Novembra: Zvijezde donose najmanje 7 BEZBRIŽNIH i PREDIVNIH dana za OVE znakove!

NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. Novembra: Zvijezde donose najmanje 7 BEZBRIŽNIH i PREDIVNIH dana za OVE znakove!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Mnoge neriješene situacije iz prošlosti mogle bi se ponovno naći u fokusu zbivanja. Emocionalni problemi za koje ste mislili da su stvar prošlosti, vraćaju se kako bi vas podsjetili da neke stvari morate rasčistiti prvo sami sa sobom. Međutim, polovična rješenja nisu odgovor i morate pronaći pravi način, jedini za vašu budućnost, bez obzira na sve ostale.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte ne očekivati ​​čuda već preuzmite odgovornost za svoja djela. Ovo je izvrsno vrijeme da se oslobodite pritiska zbog neostvarenih ambicija zbog čega se osjećate nelagodno. Vi možete pomoći sebi da budete produktivni, zdravi i zadovoljni. Sve ostalo u vezi s odnosima sa obitelji, odnosima u ljubavnoj vezi, statusom ili profesionalnim napretkom može se staviti na čekanje na neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Timski rad mogao bi vam puno pomoći da rješite neke probleme koji se čine kao posao za jednog čovjeka. Umjesto da gledate na one druge, pronađite način da udružite snage. Svatko ima svoje sposobnosti za pokazati, a kada ste zajedno, tada postajete nepobjedivi. Planete se spremaju pokazati vam breme s kojim ćete se morati nositi u tjednima koji slijede. Ovaj put vas očekuju iznenađenja koja trebaju biti shvaćena izuzetno ozbiljno.

 

RAK

Vaš put neće proći bez prepreka i vaše bi loše postupke moglo spriječiti pokoji pravi i ispravan potez. Budite oprezni i izbjegavajte okruženje koje će vam se na prvu činiti očaravajuće. Osjećaji ljubavi trebali bi biti prisutni u svakoj vezi, ali to ne znači da se morate žrtvovati za veze kojima nedostaje osnovna razina međusobne komunikacije.

 

LAV

Nije se lako nositi s emocijama koje vas preplavljuju, gdje su vam zadovoljstvo i ljubav oduzeti, a sreća se ne nazire. Ako niste motivirani za preokret u vašem životu, pokušajte ovaj put krenuti sporije i biti staloženi i mirni pri donošenju bitnih životnih odluka. Ako mislite da ste dovoljno dobri, mogli biste postići mnogo više nego što očekujete. Dajte sebi priliku da slijedite vaš instinkt.

 

DJEVICA

Stvari koje niste znali o određenim ljudima odvele su vas u zabludu na kojoj ste temeljili vaš međusobni odnos. Zaključci koje ste donijeli mogu biti pogrešni i mogli bi vas usmjeriti u pogrešnom smjeru. Uzmite u obzir sve aspekte pri procjeni određenih osoba, ali ipak ne očekujte savršenstvo od bilo kojeg čovjeka, uključujući i sebe. Ovo nije vrijeme da se nadmećemo sa stvarima u kojima smo bolji, već trenutak da nekome pružimo ruku pomoći.

VAGA

Neke su situacije u vašem životu postale toliko neugodne da se više ne mogu ignorirati, kao do sada. Neki ljudi mogu imati bolji utjecaj na vas od onih koji se pokušavaju prikazati kao vrlo bliski vama. Pokažite brigu prema onima koji su vam u posljednje vrijeme dali puno svoje energije. Očekivanja svih onih koji stoje sa strane, bez iskrenih namjera, ne treba uzeti u obzir. Zadržite fokus i polako radite na problemima koje je potrebno riješiti.

 

ŠKORPIJA

Dok vas drugi uvjeravaju da se ne brinete, vaša slutnja i vaša intuicija govore da nešto nije u redu. Nemojte zanemariti instinkte koji vas do sada nisu iznevjerili. Ovo je tjedan ispunjen ljubavlju i emocijama svih vrsta, ali i vrijeme kada negativnosti koji vam se serviraju iza leđa postaju očiti. Postavite svoje granice što je moguće prije, usredotočite se na svoj instinkt i donesite rješenja koja će biti jasna i trajna.

 

STRIJELAC

Odvijek ste trebali biti lider u svom okruženju jer morate slijediti svoje sposobnosti umjesto da jurite za društveno prihvaćenim stvarima. Koliko god neki vaši potezi bili mali, oni su dovoljni da budete zadovoljni i to je sve što je trenutno važno. Slušajte srcem i osjetite pravu atmosferu između vas i vama drage osobe.

 

JARAC

Vrijeme je da ispravite svoje pogreške, uz uvažavanje svojih trenutnih mogućnosti.  Od ovog trenutka stvari bi se trebale kretati u puno boljem smjeru, čak i ako postoje neki dijelovi iz vaše prošlosti koje ćete morati izbrisati. Ako započnete neki novi projekt, učinite to s planom i samo ako imate dovoljno energije posvetiti mu se do kraja. Partnerstva iz prošlosti nisu ista partnerstva na koja se danas imate priliku osloniti.

 

VODOLIJA

Još jednom ćete se istaknuti, kao što vam i priliči i ne želite rješavati pitanja koja su ispod vašeg trenutnog stanja uma. Čuvajte se od nametanja volje onih koji nemaju iskrene namjere, bilo poslovne ili emocionalne. Neki ciljevi zahtijevaju puno više vremena kojeg trenutno nemate. Budite strpljivi i ostanite mirni u olujama koje bi mogle doći. Neki sukobi mogu biti produktivni, ali morate im dati vremena i učinkovito pronaći rješenja koja će pokazati rezultate. Ne dopustite da vas  zavist drugih odvrate od puta za koji znate da je jedini ispravan put za vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Morate vidjeti na što ste ovoga trenutka spremni, umjesto da hrlite u rješavanje stvari koje ne možete procesuirati. Nije vaša dužnost da slijedite neka uobičajena i nepisana pravila ili tradiciju koja se vama nikada nije sviđala. Procijenite svaku priliku i ne odustajte na prvi znak problema. Dubinski pristup pružit će vam priliku za vlastito ozdravljenje i vlastiti život. Iskoristite svaku moguću priliku za odmor i rekreaciju.