NEDELJNI HOROSKO za SVE horoskopske znakove od 26.11. do 03. 12.!!

NEDELJNI HOROSKO za SVE horoskopske znakove od 26.11. do 03. 12.!!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

NEDELJNI HOROSKOP OD 26.11. do 03. 12.: Zvijezde donose najmanje 7 BEZBRIŽNIH i PREDIVNIH dana za OVE znakove…

OVAN

Odnosi počinju gorjeti i mnoge neriješene situacije iz prošlosti mogle bi se ponovno naći u fokusu. Bivši se obično vraćaju, a emocionalni problemi za koje ste mislili da su riješeni vraćaju se kako bi vas podsjetili da niste bili dovoljno temeljiti ili ljuti. Međutim, bijes prema drugome nije odgovor i mora se pronaći pravi izraz, produktivan za vašu budućnost, bez obzira na sve ostale.

Ovo je dobro vrijeme da postavite plan na komad papira i objesite ga na vidljivo mjesto. Neke velike radnje zahtijevaju stalan pristup korak po korak i ne mogu se učiniti brzo i vatreno koliko želite. Provedite više vremena sami ako pritisnete previše gumba.

Ovotjedna afirmacija: “Ja se brinem za svoje potrebe.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jedna jedina osoba može učiniti samo toliko. Pokušajte ne očekivati ​​čuda za sebe ili preuzmite težinu kolektivne i tuđe odgovornosti na svoja ramena. Kartice s kojima ste radili dovoljne su za vaš tanjur, čak i ako vas pitaju za savjet i gurnu u tuđu situaciju kao posrednik ili netko tko mora pomoći.

Ovo je izvrsno vrijeme da se oslobodite svega zbog čega se osjećate nelagodno ili pod pritiskom. Vi niste dužni osim pomoći sebi da budete produktivni, utemeljeni, zdravi i zadovoljni. Sve ostalo u vezi s odnosima, statusom ili profesionalnim napretkom može se staviti na čekanje na neko vrijeme ako vas iscrpljuje prečesto.

Ovotjedna potvrda: “Ja sebi postavljam prioritet.”

 

 

BLIZANCI

Timski rad mogao bi pomoći u rješavanju nekih problema koji se čine kao posao za jednog čovjeka. Umjesto da gledate na drugoga, pronađite način da udružite snage i stvorite nešto mnogo veće od imidža svakog pojedinca u svijetu. Svatko ima svoje talente za pokazati.

Planete se spremaju okrenuti unatrag, usporavajući i pokazujući vam komadiće sjene s kojima ćete se morati nositi u tjednima koji slijede. Navikli ste na njegovo kretanje, ali ovaj put se očekuju iznenađenja jer morate imati važne odnose i riječi koje odlučite izgovoriti trebaju biti shvaćene izuzetno ozbiljno.

Ovotjedna potvrda: “Njegujem svoje talente.”

 

 

RAK

Počinje novi ciklus u životima ovog zodijaka, koji otvara vrata za bolje razumijevanje i priznanje. Ipak, put neće proći bez prepreka i vaše bi postupke moglo spriječiti čudan izbor riječi ili ishitreni potezi o kojima nije dobro razmišljano. Budite oprezni i izbjegavajte okruženje koje se osjeća opasno ili zavodljivo, pozivajući vas da se klonite onoga što vas inspirira.

Osjećaji ljubavi trebali bi iskrsnuti u svakoj vezi, koliko god teški bili, ali to ne znači da se morate žrtvovati za nezdrave veze kojima nedostaje konstruktivna nota suradnje. Vaš je tempo vaš i treba ga poštivati.

Ovotjedna potvrda: “Otpuštam ono što više nije potrebno.”

 

 

LAV

Nije se lako nositi s emocijama koje iz toga proizlaze, gdje su zadovoljstvo i ljubav oduzeti, a zadovoljstvo se ne nalazi. Ako niste motivirani za kretanje u određenom smjeru, pokušajte ovaj put izabrati nešto sasvim drugo.

Ako mislite da ste dovoljno dobri, bez novih poboljšanja i treninga, mogli biste postići mnogo više nego što očekujete. Dajte sebi priliku da slijedite male, naizgled nevažne stvari, na koje ukazuju vaši instinkti. Postoji odgovarajući način da uposlite svoje talente, čak i ako to okolina nije dobro prihvatila.

Ovotjedna potvrda: “Poštujem svoje talente.”

 

 

DJEVICA

Charlie Chaplin prisiljen je na brak u dobi od 35 godina jer je zatrudnjela 16-godišnja djevojka. Stvari koje niste znali o određenim ljudima odvele su vas u smjeru razmišljanja koji vam ne odgovara. Budućnost nije zapisana u kamenu, a zaključci koje ste donijeli mogu biti pomalo pogrešni. Uzmite u obzir sve stvari, samo ne očekujte savršenstvo od bilo kojeg čovjeka, uključujući i sebe.

Čini se da svi imaju kosture i sjene u ormaru. Ovo nije vrijeme da se hranimo razlikama i stvarima u kojima smo bolji, već trenutak da nekome pružimo ruku pomoći na njihovom putu ozdravljenja. Svaka rana ima lijek i pokazuje potencijal drugačije budućnosti.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u proces ozdravljenja.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2