MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka spremite se na FANTASTIČNE ŽIVOTNE PROMJENE na FINANCIJSKOM, POSLOVNOM i LJUBAVNOM planu…

MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR: Ako ste rođeni u OVA 3 znaka spremite se na FANTASTIČNE ŽIVOTNE PROMJENE na FINANCIJSKOM, POSLOVNOM i LJUBAVNOM planu…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Mjesečni horoskop za Decembar: Prvi tjedan u mjesecu bi vam trebao početi polu-dobro, ali definitivno vam neće biti dovoljno dobar.

Ovdje ima previše kozmičkih utjecaja koji se sukobljavaju i lišavaju vas mira. Sastavljeni ste iz dobrih namjera koje mogu prelako zalutati ako uspjeh ne postignete na samom vrhu.

Do sredine mjeseca trebali biste se prilagoditi. Ne sviđa vam se ideja čekanja, a opet, ne možete učiniti ništa više da ubrzate stvari, pa naučite prilagoditi se.

To ne znači da ćete postati lijeni. Zapravo, ovaj mjesec je posvećen radu sa vašom situacijom, a ne bijegu iz nje zbog lijenosti ili odugovlačenja.

 

 

BIK

Ovog mjeseca ćete se jako dobro snaći, ako ste u stanju primijeniti strpljenje i dugoročnu perspektivu. To znači da ovaj mjesec ništa neće biti očito. Međutim, ako odvojite vrijeme da razotkrijete sve što vam se čini misterioznim, pronaći ćete jasnoću i način da riješite sve što imate pred sobom.

Ovaj pozitivan stav provest će vas kroz osobne odnose, ali i poslovne prilike. Dovoljno ste jaki da podnesete bilo što. To ne znači da biste trebali odgristi više nego što možete žvakati, niti znači da želite velika opterećenja.

Ono što će vam uspjeti ovog mjeseca, je držati se svojih ciljeva, držati se sebe i ne dopustiti drugima da sruše vas ili vaše planove.

 

 

BLIZANCI

Kako se čini, mnogi od nas, uključujući i vas, početak mjeseca doživjet ćemo kao gubitak energije.

To će se mijenjati kako mjesec bude odmicao, međutim, na vama će biti da ostanete na površini i da, takoreći, držite pogled na nagradi.

Možda ćete se ovog mjeseca morati baviti nekim pravnim poslovima, točnije oko trećeg tjedna.

Ovo će biti dobro vrijeme za vas da prikupite svoje podatke kako biste mogli nastupiti na civiliziran način. Ako idete na sud ili trebate odvjetnika, bilo bi najbolje da se educirate o tom pitanju.

Ovo je sezona razvoda i rastave, pa ako vam je ovo na umu, možda je vrijeme za njihovu materijalizaciju.

 

 

RAK

Osjećate se dobro zbog promjena i novosti, a to vam ovaj mjesec obećava. Dok se drugi oko vas čine depresivnima, čini se da vas to raspoloženje nije obuzdalo, ovog mjeseca, zapravo, vaši kreativne ideje djeluju jače nego ikad.

Ovo je sjajan mjesec za pokazivanje naših talenata, i svi znamo da su oni raznoliki i obilni.

Jedna lijepa stvar koju ćete primijetiti je kako vam svi ovog mjeseca odgovaraju raširenih ruku i dubokog poštovanja. Ti si taj kojem svi želimo da nas izvuče iz našeg funka. Udari nas svojim najboljim hicem i ispali vatru.

 

 

LAV

Pojavljuju se vaša očekivanja iz djetinjstva, očekujete darove, pažnju, pozitivnu afirmaciju, a što dobivate?

Putovanje umom koje je organizirano vašom vlastitom paranojom i sumnjom u sebe. Ooo, ne činite to sebi! Vi ste tako briljantni, toliko talentirani, ali i toliko ispunjeni samogađenjem da vam to smeta u životu.

Radite s kozmičkim silama prirode, a ne protiv njih. Uđite u svoju moć i spoznajte sebe sposobnim i odlučnim. Nemojte nasjedati na taj ‘nedostatak samopoštovanja’,  to niste vi i neće vam ništa učiniti. Ostanite na putu, trebamo vas.

 

 

DJEVICA

Bum, točno na vrhu, sretno. Računaj svoje blagoslove, jer izgleda da trenutno nitko nije na tvome dvoru. To je kozmička predstava, a ako ste zvijezda emisije ovog mjeseca i takvi kakvi jeste, onda glumite tu ulogu.

Smatrajte se sretnima i uđite u zahvalnost. Kako mjesec bude odmicao, ulazit ćete u nešto novo, što se tiče karijere. Glava vam je uspravna i sposobni ste donijeti neke vrlo važne odluke, vi ste svoj šef, a tijekom ovog mjeseca bit ćete jako u kontaktu s tim osjećajem.

Sada, možete koristiti ovu energiju za pozitivno ili negativno, nemoj da te zavede tamna strana! Ostanite u svjetlu, idite prema svjetlu! Ozbiljno, neka bude.

VAGA

Ovog ćete mjeseca otići k ‘go-to’ osobi, što se tiče ljubavi i romantike. Vau, zvuči kao da će vam plesna karta biti ispunjena pa ćete se morati zapitati je li ovo zaista sve što želite ovaj mjesec?

Jeste li zadovoljni samo se posvetite užitku, znajući da ćete vjerojatno slomiti nekoliko srca usput? Jer to je ono što vam dolazi, ovaj mjesec, ideja da slomite srca i ne osvrćete se.

Rijetko se stavljate u položaj drugoga, pa vam je teško shvatiti koliko se užasan bol zaista osjeća, ali vjerujte nam sve, to je loše, a ako ste netko tko slobodno slama srca, doživjet ćete karmički povratak toga djelovanje u nekom trenutku. Prestanite prije nego počnete.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj mjesec donosi i optimizam i sumnju, i koliko god radije ostali na optimističnom tragu, bit ćete preplavljeni poteškoćama negdje oko drugog tjedna. Možete li to podnijeti? Naravno da možete, ali i zastoji će biti na redu.

U tome je stvar tebe i optimizma, skloni ste živjeti u svijetu snova, gdje je sve vrlo moguće, a optimizam je jedina valuta koju tamo imate. Ovdje u stvarnom svijetu, poremećaji su brojni i teško ćete se nositi s tim.

Gledate druge ljude koji vam rade i govore stvari koje se izravno protive svemu za što se zalažete. Narod. Opet. Na svoj način i petljate se u svoj stil. Najbolje bi bilo da ovog mjeseca ignorirate ‘ljude’, dok razvijate svoj unutarnji svijet u kojem možete živjeti sigurno, zdravo i optimistično.

 

 

STRIJELAC

Kako će to biti sjajan mjesec za vas. Ključna riječ za vas ovog mjeseca je motivacija, a ona će se okupiti na svim mjestima. Odnosi će zahtijevati pozornost, a vi ćete biti tu, ispred i u središtu, pokazujući se za sve što je potrebno.

Ovog mjeseca pitanja karijere nisu problem. Ono na čemu treba raditi, na tome se radi. Ono što zahtijeva vaše vrijeme i fokus, dobiva upravo to. Ne postoje prepreke koje vas sputavaju ovaj mjesec, što vam čini još boljim da se upustite u nove ideje poput brige o svom zdravlju.

U dobroj ste formi, ali dio toga je i sreća, sada je vrijeme da se svjesno potrudite ojačati svoje zdravlje. Budi stroj kakav želiš biti!

 

 

JARAC

Životni put je ono o čemu se radi ovog mjeseca. Bili ste postojani na svom putu za ono što vam se čini zauvijek, pa ipak, nikada niste bili previše sigurni da je ono što radite ono što biste ‘trebali’ raditi. Često se pitamo, koja je moja svrha?

Shvaćate da se vaša svrha ne može ograničiti na posao od devet do pet, ali također znate da za vas mora biti više vani. Ovakvo razmišljanje može učiniti da se osjećate inferiorno jer previše uspoređujete svoj život sa životom drugih.

Prva lekcija koju ćete naučiti ovog mjeseca: nikada nemojte uspoređivati ​​svoj život s tuđim. Zatim, ako želite posvetiti vrijeme pronalaženju svoje svrhe, shvatite da su upravo u ovom trenutku, sadašnjem trenutku, sve odluke i slobodne i moguće. Ili se mijenjaš ili se ne mijenjaš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U ovom mjesecu se radi o tome da dovršite ono što ste ostavili kako biste mogli započeti sve one nove izvrsne projekte koje imate na umu. Kreativnost je na vašoj strani, a čini se da vam planetarni pokreti pomažu u vašim naporima.

Sredina mjeseca trebala bi donijeti još bolje vijesti, plus posjet starog prijatelja. Tješit ćete se u toplini prijatelja i obitelji, a iznenađujuće je da nitko u vašem krugu ne osjeća ništa osim ljubavi prema vama i želje da bude u vašoj blizini.

Vi ste svima prvi izbor,  vjeruju vam i žele da znate da su tu za vas. Ovo je dobar mjesec za druženje, a još bolji za druženje s prijateljima koji su doživotni. Očekujte dobre vijesti 14.tog.

 

 

RIBE

Idete na posao. Tako je, ovo vam je težak prvi radni tjedan u mjesecu, a  jedan od razloga zašto MORATE biti na poslu je to što ste najbolji.

Zato što ste najbolji, mnogi vam mogu ići na živce.

Ne želite uvijek raditi! A tijekom ovog tjedna vjerojatno želite raditi čak i manje nego inače. Ipak,  bum. Vi morate biti tamo, jer nitko drugi ne može raditi posao za koji ste obučeni.

Malo je teško, da, ali to je ono zbog čega ste se prijavili. Zamislite to ovako, nema ništa nebitno u vezi vas. Vi ste vrijedan radnik i činite uvijeknajbolje što možete.

Možda će poslovni dio života biti naporan, dosadan ili čak monoton, ali zato u ljubavi se svašta može dogoditi tokom ovog mjeseca i to bez obzira da li ste u vezi ili niste.

Ako niste u vezi, moguće je da ćete pronaći drugu polovinu svog srca, a ako ste u vezi, nemojte se iznenaditi ako vaš voljeni klekne ispred vas i zaprosi vas! Ne, ne smijete odbiti, ovo je mjesec ljubavi!