MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR za SVAKI znak!!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka spremite se na FANTASTIČNE ŽIVOTNE PROMJENE – Astro prognoza za narednih 30 dana…

OVAN

Idete na posao. Tako je, ovo vam je težak prvi radni tjedan u mjesecu, a  jedan od razloga zašto MORATE biti na poslu je to što ste najbolji.

Zato što ste najbolji, mnogi vam mogu ići na živce.

Ne želite uvijek raditi! A tijekom ovog tjedna vjerojatno želite raditi čak i manje nego inače. Ipak,  bum. Vi morate biti tamo, jer nitko drugi ne može raditi posao za koji ste obučeni.

Malo je teško, da, ali to je ono zbog čega ste se prijavili. Zamislite to ovako, nema ništa nebitno u vezi vas. Vi ste vrijedan radnik i činite uvijeknajbolje što možete.

 

 

BIK

Prvi tjedan u mjesecu bi vam trebao početi polu-dobro, ali definitivno vam neće biti dovoljno dobar.

Ovdje ima previše kozmičkih utjecaja koji se sukobljavaju i lišavaju vas mira. Sastavljeni ste iz dobrih namjera koje mogu prelako zalutati ako uspjeh ne postignete na samom vrhu.

Do sredine mjeseca trebali biste se prilagoditi. Ne sviđa vam se ideja čekanja, a opet, ne možete učiniti ništa više da ubrzate stvari, pa naučite prilagoditi se.

To ne znači da ćete postati lijeni. Zapravo, ovaj mjesec je posvećen radu sa vašom situacijom, a ne bijegu iz nje zbog lijenosti ili odugovlačenja.

 

 

BLIZANCI

Ovog mjeseca ćete se jako dobro snaći, ako ste u stanju primijeniti strpljenje i dugoročnu perspektivu. To znači da ovaj mjesec ništa neće biti očito. Međutim, ako odvojite vrijeme da razotkrijete sve što vam se čini misterioznim, pronaći ćete jasnoću i način da riješite sve što imate pred sobom.

Ovaj pozitivan stav provest će vas kroz osobne odnose, ali i poslovne prilike. Dovoljno ste jaki da podnesete bilo što. To ne znači da biste trebali odgristi više nego što možete žvakati, niti znači da želite velika opterećenja.

Ono što će vam uspjeti ovog mjeseca, je držati se svojih ciljeva, držati se sebe i ne dopustiti drugima da sruše vas ili vaše planove.

 

 

RAK

Kako se čini, mnogi od nas, uključujući i vas, početak mjeseca doživjet ćemo kao gubitak energije.

To će se mijenjati kako mjesec bude odmicao, međutim, na vama će biti da ostanete na površini i da, takoreći, držite pogled na nagradi.

Možda ćete se ovog mjeseca morati baviti nekim pravnim poslovima, točnije oko trećeg tjedna.

Ovo će biti dobro vrijeme za vas da prikupite svoje podatke kako biste mogli nastupiti na civiliziran način. Ako idete na sud ili trebate odvjetnika, bilo bi najbolje da se educirate o tom pitanju.

Ovo je sezona razvoda i rastave, pa ako vam je ovo na umu, možda je vrijeme za njihovu materijalizaciju.

 

 

LAV

Osjećate se dobro zbog promjena i novosti, a to vam ovaj mjesec obećava. Dok se drugi oko vas čine depresivnima, čini se da vas to raspoloženje nije obuzdalo, ovog mjeseca, zapravo, vaši kreativne ideje djeluju jače nego ikad.

Ovo je sjajan mjesec za pokazivanje naših talenata, i svi znamo da su oni raznoliki i obilni.

Jedna lijepa stvar koju ćete primijetiti je kako vam svi ovog mjeseca odgovaraju raširenih ruku i dubokog poštovanja. Ti si taj kojem svi želimo da nas izvuče iz našeg funka. Udari nas svojim najboljim hicem i ispali vatru.

 

 

DJEVICA

Pojavljuju se vaša očekivanja iz djetinjstva, očekujete darove, pažnju, pozitivnu afirmaciju, a što dobivate?

Putovanje umom koje je organizirano vašom vlastitom paranojom i sumnjom u sebe. Ooo, ne činite to sebi! Vi ste tako briljantni, toliko talentirani, ali i toliko ispunjeni samogađenjem da vam to smeta u životu.

Radite s kozmičkim silama prirode, a ne protiv njih. Uđite u svoju moć i spoznajte sebe sposobnim i odlučnim. Nemojte nasjedati na taj ‘nedostatak samopoštovanja’,  to niste vi i neće vam ništa učiniti. Ostanite na putu, trebamo vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR za SVAKI znak!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top