LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. Decembar: Svađe, pomirenja, zapleti, raspleti, ali i nove ljubavi – buran dan za ljubav dolazi…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. Decembar: Svađe, pomirenja, zapleti, raspleti, ali i nove ljubavi – buran dan za ljubav dolazi…

9 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Navečer najbolje što možete učiniti je opustiti se u zagrljaju voljene osobe. Vaša draga bi vam bila najbolji vodič dok je u pitanju praktična odluka u vezi. Stoga bi povjerenje u svog partnera bilo ključno za jačanje veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Kućne obaveze mogu oduzeti većinu vaše pažnje i vremena i zaokupit vas cijeli dan, a vaša voljena osoba imat će neke planove za vas dvoje. Moguće da će negodovati i ljutiti se što mu ne poklonite više pažnje.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dobra kemija omogućit će vam da ostanete dobrog raspoloženja. Možda ćete biti vrlo pažljivi i prema svojoj voljenoj možete postupati na najbolji mogući način. Zauzvrat možete očekivati ​​puno ljubavi i privrženosti. Provest ćete skladnu večer kod kuće.

 

 

RAK

Navečer ćete provesti vrijeme zabavljajući voljenu osobu. Zabava bit će vaš moto. Možda ste raspoloženi da potaknete romantiku u svojoj dragoj, a vaša podrška i emocionalna stabilnost učinit će vaš odnos čvrstim.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Sladak razgovor će vam pomoći da se dobro povežete sa svojom dragom. Možda čak dobijete i dobar kompliment. Ako i dalje ostanete slobodni, vrijeme je da iskoristite ovu priliku da poboljšate svoju vezu. Večer će biti veličanstvena.

 

 

DJEVICA

Ne biste mogli posvetiti dužnu pažnju ljubavnom životu što bi vašu dragu možda malo živciralo. Trebate obavijestiti svog dragog o svom nedavnom postignuću ili napretku kako bi on/ona ostao sretan i ostao vezan za vas.

VAGA

Možete postići savršenu ravnotežu između praktičnog života i emocionalnog područja. Vaš voljeni ili bračni drug smatrat će to vrlo impresivnim. Pokušajte biti iskreni i što više vremena provodite sa svojom dragom.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Bolje ćete se povezati sa svojom srodnom dušom. Vaš šarm će večeras privući vašu dragu. Osjećat ćete se samouvjereno i energično i znate sve trikove. Strastvena romansa je na redu. Vaš voljeni će svakako biti zadivljen.

 

 

STRIJELAC

Vaša voljena osoba može biti dobro raspoložena i to će zasigurno dodati malo više draži vašem danu. Bolje je ne zamišljati romantičnu scenu. Lijep je dan za zaprositi svoju voljenu. Posebna osoba može se zaljubiti u vas pod uvjetom da ne izgubite samopouzdanje.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Nećete ostati sretni ili zadovoljni u vezi. Do sukoba može doći zbog određenih nesuglasica s partnerom. Uskoro ćete morati riješiti ovaj problem. U suprotnom će vas i dalje mučiti briga o kućnom i romantičnom životu.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete ostati uznemireni zbog svoje odvojenosti od voljene osobe. Međutim, to će vas također potaknuti da budete sami i ugodno provodite vrijeme. Trebali biste ostati oprezni u svojoj vezi. Ovo je pravo vrijeme za rješavanje problema i bolji odnos sa svojim supružnikom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Možda ćete se do večeri osjećati psihički pod stresom, ali čim dođe vrijeme za osobni život, osjećat ćete se bolje. Raspoloženi ste za opuštanje sa svojom dragom. Upuštajući se u laganu šalu i zabavu, osjećat ćete se bolje.