HOROSKOP za 2022. godinu za SVE znakove! Saznajte kome će donijeti najveće promjene i kakve!

HOROSKOP za 2022. godinu za SVE znakove! Saznajte kome će donijeti najveće promjene i kakve!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

U nadolazećim mjesecima od vas će se tražiti da prođete kroz niz novih početaka, više za sebe koji će na kraju promijeniti romantične odnose koje imate.

To znači da i dalje dajete prednost sebi, a ne vezi i da vam je ugodnije raditi stvari sami – čak i ako ste vezani.

Ove godine će doći veća razina neovisnosti i samopouzdanja što će vašim odnosima dati sigurniju vibraciju.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Zahvaljujući promjeni Eclipse Axis koja je započela u novembru 2021., doživjet ćete godinu dramatičnih promjena u vašim vezama i romantičnom životu. To donosi više mogućnosti za ljubav i omogućuje vam da više ne budete razlog zašto niste sretni ili u vezi.

Dok se krećete kroz ono što se pojavi, ostanite usredotočeni na govorenje svoje istine o svojim potrebama i primanje onoga što vam je dano, možda ćete tek kada završi godina otkriti da imate nešto bolje nego što ste ikad mogli sanjati.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Dok smo se opraštali od vašeg niza pomrčina na osi Strijelac/Blizanci, neki glavni dijelovi vašeg života su se približili vjerojatno povezani s različitim putovima ili čak izborima u ljubavi. Ovo može započeti godinu nakon što ćete morati malo zacijeliti prije nego što u potpunosti budete u mogućnosti prihvatiti ovu novu slobodu.

Zapamtite da tijekom tog vremena ne samosabotirate ništa samo zato što ste u prostoru upoznavanja sa svojim novim životom. Vjerojatno će vas privući da se posvetite i odredite prioritete na način na koji nikada prije niste na temelju onoga što ste naučili, dopuštajući sebi da u potpunosti primite dar ljubavi.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ova godina za vas ima nove početke. Čini se da ste konačno spremni pustiti prošlost na veliki način što stvara prostor da vas nova ljubav pronađe. Nemojte se bojati da će se stvari spojiti brže nego što biste to zamislili jer ponekad ljubav zaživi svojim životom.

Najvažnije je pustiti ljubav da bude ono što jest kako god se pojavi, a ne pokušavati da izgleda na određeni način. U ovom slučaju, uvijek smo iznenađeni koliko je divan umjesto razočarani onim što nije.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ova godina je trebala biti velika u smislu veće usklađenosti za sebe i odnos koji stvarate. Iako je bilo puno posla na starim ranama i primanju nove ljubavi, ova sljedeća godina donosi sasvim drugu razinu posvećenosti.

To ne znači da će izgledati onako kako nam je rečeno da bi trebalo, ali će odgovarati vama i vašim potrebama. Samo pazi da ne dižeš zidove zbog starih strahova, ova nova ljubav je sigurna, samo trebaš zapamtiti da je pustiš do kraja.

 

 

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Doći će do dubokog napredovanja unutar postojeće veze tijekom sljedeće godine. To je dijelom zahvaljujući tome što radite naporan posao govorenja za svoje potrebe u praktičnom smislu umjesto da se samo brinete o romantičnim kvalitetama ljubavi.

Pronašli ste svoju utemeljenost u odnosima u kojima možete vidjeti zvijezde, ali i dalje težiti sjemenkama. To će dovesti do potpuno novog načina ljubavi. Ali i mogućnosti postojanja u odnosu sa svojim partnerom. Samo nastavite prakticirati strpljenje i susretati se svaki dan otvorenog srca i ljubavi ove godine nema granica.

Stranice: 1 2