3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona s Jupiterom od 5. februara

3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona s Jupiterom od 5. februara

3 veljače, 2023 0 By Admin

Ako će ikada doći vrijeme u kojem se aspekti slažu samo za nas, u smislu privlačenja naše pažnje na osobu koju bismo mogli nazvati srodnom dušom, to je sada, tijekom ovog tranzita.

Ovaj tranzit donosi mogućnost i nadu. Ovdje nema slijepe vjere – postoji istinska spoznaja da netko u našem životu apsolutno treba biti, a tko je ta osoba saznat ćemo uskoro.

Srodne duše rijetko su stranci u našem životu; oni su već uspostavljeni kao prijatelji ili ljubavnici, a ponekad je potrebno samo da se pojavi jednostavan kozmički tranzit kako bismo dobili nagovještaj. Za neke znakove zodijaka ta je srodna duša već s vama, ali vi to jednostavno ne znate!

Ovo je vrijeme kada se probudimo i svojim dobrim očima vidimo ono što je pred nama, pravu ljubav, pravu srodnu dušu — osobu u ovom životu kojoj možemo vjerovati, koja će biti iskrena s nama, zauzvrat .

 

3 znaka zodijaka koji konačno susreću svoju srodnu dušu :

BLIZANCI

Često se osjećate kao da svi dobivaju dobre stvari, dok ste tamo u svijetu “ne dobivam ništa”. Niste dobro otvorili oči!

Sve što želite…sve ‘dobre stvari’ su tu, čekaju da primijetite. Čini se da želite da se dogodi neka najava ili nešto posebno, ali ta posebna stvar SE događa, i vrijeme je da se potrudite to priznati.

Tvoj ljubavni život je sjajan. Što još želiš? Vaša srodna duša je osoba s kojom ste povezani, upravo sada, i na nekoj razini, to znate…ipak, čini se da uvijek držite nešto, možda, nekoga – boljeg.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Trava nije zelenija s druge strane ograde. To je tuđa trava. Vodite računa o svom vrtu i shvatite da će vam za vrijeme ovog tranzita vaša srodna duša biti u srcu, i pogodite što? On je vaš partner partner.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2